Annonce
Nyborg

Græskar i høj kurs: Børn og barnlige sjæle snittede halloweengræskar

Kristian Knudsen var med sin mormor Solveig med til at snitte græskar. Foto: Maria Frellesen Pedersen
Visit Nyborg bød torsdag indenfor til græskarsnitning i teltet ved Nyborg Bibliotek.

Nyborg: - Det er altså sværere, end man tror at få alt det her ud, udbryder 10-årige Kristian Knudsen, mens han ihærdigt prøver at skrabe endnu hårdere med skeen mod halloweengræskarets indre.

- Ja, det er slet ikke så nemt, men du er der snart. Skrab du bare lidt mere med skeen, lyder det fra mormor, Solveig Knudsen.

Torsdag i efterårsferien afholdte Visit Nyborg event, hvor børn og barnlige sjæle kunne komme forbi teltet ved Nyborg Bibliotek og snitte sit eget halloweengræskar. Og to af dem der var mødt op, var Kristian Knudsen fra Odense og hans mormor.


Jeg skal lave et uhyggeligt græskar.

Kristian Knudsen


- Jeg skal lave et uhyggeligt græskar. Jeg ved ikke helt, hvordan det skal se ud endnu, men det skal i hvert fald være uhyggeligt, lyder fra Kristian Knudsen, der er på efterårsferie hos sin mormor.

I løbet af dagen vil 100 børn og voksne snitte et græskar. Foto: Maria Frellesen Pedersen

- Han har været her som feriebarn i et par dage, og så skulle vi jo finde på noget, vi kunne lave. Vi gik faktisk herned i går (onsdag, red.), men så viste det sig, at de lavede perler, og det var ikke lige noget for Kristian, så det var godt, at vi kunne nå at være med her i dag, inden han skal hjem, fortæller Solveig Knudsen.

Kristian og Solveig Knudsen er bare to af de i alt 100 tilmeldte, der i løbet af dagen får mulighed for at udvælge sit helt eget græskar, som de kan snitte præcis som de ønsker, for derefter at kunne tage det med hjem som halloweenpynt.

De mange græskar blev leveret af Nyborg Blomster. Foto: Maria Frellesen Pedersen
Forsiden netop nu
Nyborg

Måtte købe køjesenge i Jysk: Nyborg Fængsel indlogerede udvisningsdømte på ufærdig afdeling i al hast

Danmark

Psykisk vold per kontrakt

Middelfart

Nu er det nok: Mathias vil omdanne forhutlet stationsbygning til levende café og ungdomsmiljø

CORONAVIRUS

Live: USA's topekspert tror på effektiv vaccine mod corona i december