Annonce
Debat

Grædefærdig og chokeret: Hvordan kan bestyrelsen sælge vores guld med tilbagevirkende kraft uden en debat?

Jeg var grædefærdig da jeg så pressemeddelelsen, skriver Anne Mette Wandsøe. Foto: Anna Stærbo
Annonce

Hvad skete der lige der?

Hvor blev demokratiet af? Hvordan kan bestyrelsen sælge vores bedste guld med tilbagevirkende kraft uden, at vi har haft en debat om, det er det brugerne ønsker?

Hidtil har vi deltaget i brugermøder og repræsentantskabsmøder, hvor vi altid har klappet hinanden på skuldrene og været stolte af, at vi havde sådan en stor og moderne virksomhed på langelandske hænder.

Jeg var grædefærdig, da jeg så pressemeddelelsen. Hvad er der sket? Selv om der er corona, kan vi da godt have nogen demokratiske processer, hvor alle vi brugere kan få lov til at give vores besyv med.

Det, der chokerede mig mest, var, at det var med tilbagevirkende kraft pr. 1. januar 2021. Det lyder da dejligt, at vi får 400 millioner kroner til uddeling til udvikling af Langeland, men er det ikke, som når en forfrossen badegæst lader vandet for at holde varmen? Det varer kun så kort, og bagefter kan det have kostet et varigt tab af arbejdspladser på Langeland, afgivelse af indflydelse på den teknologiske udvikling samt afgivelse af indflydelse på at holde nogle gode priser til brugerne på Langeland.


Selv om der er corona, kan vi da godt have nogen demokratiske processer, hvor alle vi brugere kan få lov til at give vores besyv med.

Anne Mette Wandsøe
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Her er argumenterne for, hvorfor salget af Odense Havn til én entreprenør er en god idé - eller en rigtig dårlig

Fyn

33.000 indkaldt på en gang: Kronisk syge fynboer kan få første Covid-19 vaccine stik i marts eller først i april

Annonce