Annonce
Nordfyn

Gourmet-restaurant indtager fynsk slot

Restaurant Vår i Odense rykker - foreløbig for en periode - ud til Dallund Slot. Pressefoto
Restaurant Vår i Odense har etableret et fast samarbejde med Dallund Slot. Konkret betyder det, at man snart kan nyde restaurantens mad på slottet.
Annonce

Nordfyn: Restaurant Vår, der sædvanligvis holder til i fysisk beskedne rammer i det centrale Odense, får snart større rammer at folde sig ud i.

I hvert fald for en periode - og måske også i længere tid. Afhængig af, hvordan samarbejdet med Dallund Slot kommer til at forløbe. Og ikke mindst bestemt af, hvordan tilstrømningen af kunder vil blive, når restauranten i slutningen af august og i begyndelsen af september laver en såkaldt pop up restaurant på slottet.

Et fast samarbejde er etableret med den hensigt at få mad og naturglade gæster til at besøge Dallund Slot. På flere måder matcher restauranten og slottet hinanden. Begge bestræber sig på at være klimavenlige, og slottet har i forvejen en produktion af biodynamiske grøntsager, frugter og krydderurter, som Restaurant Vår kan gøre brug af. Menuen bliver således tilpasset efter årstidens grøntsager.


På flere måder matcher restauranten og slottet hinanden. Begge bestræber sig på at være klimavenlige, og slottet har i forvejen en produktion af biodynamiske grøntsager, frugter og krydderurter, som Restaurant Vår kan gøre brug af.


I en pressemeddelelse luftes muligheden for, at der "måske snart dukker en permanent restaurant op ude på slottet". Et besøg på den foreløbige pop up restaurant kan også kombineres med overnatning på slottet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde

Offer for knivstik i Munkebo er død: 29-årig mand sigtes for drab

Sydfyn For abonnenter

Pendlere på Svendborgbanen til politikere: Få styr på det her

Kerteminde

Drabssigtet erkender at have stukket med kniv: Det var nødværge

Annonce