Annonce
Middelfart

GoSail har fået vind i sejlene efter corona: Bookinger flyder ind med kort varsel

Genåbningen af samfundet har fået virksomheder til at booke en tur på vandet med kort varsel. Foto: GoSail
De har travlt hos GoSail i Middelfart, hvor virksomheder oven på hjemsendelse og coronanedlukning booker events til deres medarbejdere med helt ned til otte dages varsel.

Middelfart: Efter en svær coronanedlukning for GoSail, der har hovedsæde i Middelfart, er vindene nu begyndt at blæse virksomhedens vej.

Virksomheden, der tilbyder sejlads i hele landet i flere former til både virksomheder og private, har fået vanvittigt travlt. Folk vil gerne ud på vandet med endnu kortere varsel, end hvad virksomheden har været vant til.

- Tidligere var vi i dialog med folk tidligt på foråret, hvor folk måske gerne ville booke et medarbejderevent eller et kundeevent om sommeren eller i september. Så der havde vi god tid, siger Kitt Schou Morgen, der står for salg og events hos GoSail.

Annonce

- Men nu oplever vi, at folk booker helt ned til 8-14 dage frem. Der er også nogen, der er i lidt bedre tid og gerne vil booke en måned frem, men der er generelt meget kortere aftræk på tingene. Så vi har megatravlt, fortæller hun.

Hvad er det et udtryk for?

- Det er helt klart på grund af corona. Før sommerferien var man ikke sikker på, om vi måtte mødes.

- I alle de offentlige institutioner og i mange af de rigtig store virksomheder er medarbejderne først kommet tilbage på kontoret her efter sommerferien. Så det er faktisk først der, mange af dem begynder at tænke, at de skal få arrangeret noget.

Når virksomhederne så har besøgt GoSail til sejlads på Middelfart Marina, har responsen fra medarbejderne været meget positiv

- De er simpelthen så glade for, at deres virksomhed bruger penge og ressourcer på at samle dem, fordi de har været adskilt og har siddet hjemme og arbejdet.

- Folk har altid været glade og forventningsfulde, når de kom ned og skulle sejle, men det er lidt mere euforisk lige nu, siger hun.

AHA-oplevelser

Der er mulighed for at prøve kræfter med matchrace, som er en form for kapsejlads, hvor samarbejde er vigtigt. Her kan man få en såkaldt AHA-oplevelse.

- En AHA-oplevelse er, når man tager sine medarbejdere med ud til os for at bruge det som en teambuilding-aktivitet. Der gør de faktisk nogle opdagelser - både omkring deres kollegaer men også omkring den måde, de kommunikerer på og det samarbejde, der er, fortæller Kitt Schou Morgen.


Folk har altid været glade og forventningsfulde, når de kom ned og skulle sejle, men det er lidt mere euforisk lige nu.

Kitt Schou Morgen, GoSail


- Det er ikke som sådan for konkurrencens skyld, vi laver det. Men når du er i en konkurrencesituation, er du i en presset situation, hvor du skal træffe nogle beslutninger, der får konsekvenser lige med det samme. Så hvis du ikke kommunikerer tydeligt i båden, så laver du måske nogle fejl, så du taber sejladsen.

- På den måde laver vi paralleller over til virksomhedens dagligdag, hvor medarbejderne også ofte er i en presset situation og skal træffe nogle beslutninger pludseligt, siger hun.

Hun fortæller videre, at GoSail ikke kun har tilbud til store virksomheder med mange medarbejdere. Også mindre virksomheder har mulighed for at ride med på bølgen, hvor flere af de mindre virksomheder dyster mod hinanden.

Det kalder de for "Firmadysten". Her stiller hver virksomhed med tre-fem personer pr. båd, og Kitt Schou Morgen fortæller, at der efter sejladsen er spisning, hvor virksomhederne har mulighed for at netværke med hinanden.

Annonce
Odense For abonnenter

Gartnerbyen vokser igen: Denne gang bliver der bygget mere end 100 nye lejeboliger

Danmark

Fredagens coronatal: 324 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Faaborg-Midtfyn

Troede aldrig hun blev rask: Efter halvandet år med corona-senfølger snører Mette igen løbeskoene

Nordfyn For abonnenter

Peder vil være klimavenlig, men det må han ikke: - Jeg føler mig magtesløs

Odense

Brugerne bliver væk fra nybygget hellested til 350.000 kroner: - Det bliver snart bedre, lover rådmand

Kerteminde For abonnenter

Formanden Thomas er sygemeldt - så nu styrer Tommy kræmmermarkedet: - Vi er hele tiden bange for at glemme noget

Assens

Rikke Louise vil hjælpe kvinder med anden etnisk baggrund til at sprænge rammerne: - Selv en lille indsats kan gøre en verden til forskel

Danmark

Fredagens coronatal: 324 nye smittede

Navne For abonnenter

Direktøren for det hele er vild med historie og håndbold

Nyborg

Kommunen trækker i land om dødsulykke i børnehave: - Vi ved ikke, om der var tale om et hændeligt uheld

Danmark

Løvkvist: Thulesen vil trække en streg i sandet - men vil Pia K. dele vandene?

Kultur

Sjældent har smerte føltes så smuk: Stuart A. Staples krøb under huden med ultraintim messe

Fyn For abonnenter

Nogle bliver aldrig gældfri: Fynboer skylder milliarder - se gælden i din kommune her

OB

Se højdepunkterne: To farlige hjørnespark gjorde det onde ved OB

Annonce