Annonce
Erhverv

Google straffer umobile, fynske virksomheder

Google nedprioriterer hjemmesider, der ikke er mobilvenlige. Det kan få fatale konsekvenser for virksomheder, vurderer ekspert

En ny ændring i Google’s algoritmer kan afgøre, om du dukker op, når kunder søger efter dig.

Fra nu af favoriserer Google nemlig hjemmesider, der er mobilvenlige. Hvis din hjemmeside ikke er det, får det store konsekvenser, vurderer Mikkel DeMib, direktør hos Waimai Digital, der arbejder med søgeoptimering for virksomheder.

- Når der bliver søgt på en computer, ligger din virksomhed måske i toppen, men søger man på en smartphone, ryger du nu helt ned i bunden af side et eller måske endda på side to eller tre. Og der er der ikke nogen, der kigger. Så søger de hellere en gang til, siger Mikkel DeMib og fortsætter:

- Det kan være katastrofalt for mange virksomheder. For hvis ikke din butik dukker op, når kunderne sidder på mobilen, så kommer du til at miste salg, siger han.

På Fyn er store virksomheder som Odensezoo.dk, Odensebysmuseum.dk, Leasy.dk og Kims.dk nogle få af de virksomheder, der ikke har tilpasset deres hjemmeside til mobilen.

Tjek om din hjemmeside er mobilvenlig her.

Læs mere om ændringer i Googles algoritmer her.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1994: Bølge af tyverier på Odense Friskole

1994 Eleverne på Odense Friskole skal til at holde vagt i klasselokalerne under den fælles morgensang. På skift skal en enkelt elev fra hver klasse blive tilbage, når de andre er til morgensamling i gymnastiksalen. Årsagen er, at skolen i den sidste halvanden uge er blevet ramt af en bølge af tyverier – blandt andet fra elevernes tasker, der ubevogtet er ladt tilbage i klasselokalerne under morgensangen. - Nogle personer har tilsyneladende fået øje på, hvor let det er at komme ind på vores skole. Så nu har vi skærpet agtpågivenheden og aftalt en vagtordning. Eleverne har også fået besked på, at de skal undgå at efterlade penge eller andre værdier i skoletasken, siger skolebestyrer Torsten Johannesen. 1969 Den 21-årige Eva Haraldsted fra Aarhus har stævnet den engelske fodboldspiller George Best, Manchester United, for brudt ægteskabsløfte. Et forlydende i London vil vide, at den danske pige vil have sin tidligere forlovede til at betale hende 20.000 pund ( cirka 360.000 kroner). George Best bekræfter, at han har modtaget stævningen fra den danske pige men har ingen kommentarer ud over, at ”det vist er bedst, at hun rejser hjem til Danmark nu”. Eva Haraldsted traf Georg Best, da hun forsøgte at skaffe hans autograf til sin daværende, danske forlovede. Hun rejste senere til England og blev midtpunktet i mange romantiske forlydender, der opstod om hende og den engelske fodboldspiller. 1944 Prisudvalget i Odense Købstad offentliggør i dag en bekendtgørelse, hvorefter der straks træder maksimalpriser i kraft for juletræer, der sælges her i byen såvel i engros- som i detailhandel. Priserne er fastsat specielt gældende for Odense og godkendt af Prisdirektoratet. De må derfor ikke overskrides uanset tidligere indgåede aftaler om højere priser og avancer. Efter de nye prisbestemmelser må juletræer i almindelige sorter gran koste fra 1,25 kroner til syv kroner pr. stk., medens der for finere træsorter, ædelgran, nordmannsgran og lignende, må tages fra to kroner til 11,75 kroner. Priserne gælder for størrelser fra mellem 60 centimeter til højest 3 ½ meter. Handlen med juletræer er kun så småt begyndt i byen.

Alarm 112

20 personer anholdt i islamistisk terrorsag i Danmark

Danmark

Seks mænd og to kvinder kræves fængslet i terrorsag efter politiaktion

Annonce