Annonce
Assens

Golfeliten spiller i Barløseborg Elite Open

Der bliver skruet op for konkurrencegenerne i weekenden, når Barløseborg Golfklub inviterer til Elite Open. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen

Barløse: Golfspil fra den absolut øverste hylde er, hvad Barløseborg Golfklub venter at kunne byde på i forbindelse med Barløseborg Elite Open, der afvikles med deltagelse af nogle af landets bedste amatørgolfspillere i weekenden den 13.-14. juli.

Her spilles Elite Open over tre runder - med to indledende runder om lørdagen og finale om søndagen.

- Vi forventer at kunne kåre vinderen af årets Barløseborg Elite Open, der i år er blevet støttet økonomisk fra Fonden for Fynske Bank, søndag eftermiddag ca. kl. 14, fortæller udvalgsformand Anne Marie Højvang i en pressemeddelelse.

- Golfbanens par er 71 slag, og vi forventer, at vinderen skal findes blandt spillere, der under banens par på de tre runder. Flere af de tilmeldte deltagere har handicaps med + foran, hvilket betyder, at de normalt spiller med scores under par. Der deltager spillere fra hele landet. Fra Barløseborg Golf Klub deltager seks af vores bedste elitespillerne, fortæller Anne Marie Højvang.

- Alle, der har lyst til at se noget flot golfspil, er velkomne til at overvære spillernes indledende runder om lørdagen og finalerunden om søndagen, siger Anne Marie Højvang.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Uenighed om straffen: Anklager og forsvarer milevidt fra hinanden i sag om sexovergreb på dement kvinde

Odense For abonnenter

Flere penge på vej til TBT-projekt: Enigt udvalg siger ja til ekstraregning på én million kroner

Faaborg-Midtfyn

Udsigt til kaos i skraldespanden: Også politikere frygter, at ny affaldsordning bliver ringere end den gamle

Annonce