Annonce
Håndbold

GOG-trio & Co. topper VM's gruppe D

GOG-talentet Mathias Gidsel - her i en ligakamp mod BSV - scorede fem mål i den danske storsejr over Argentina ved VM-slutrunden for U21 i Spanien. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Med en sikker sejr over Argentina er Danmark med tre GOG-spillere i spidsen for gruppe D ved VM-slutrunden for U21-herrerne.

Håndbold: De danske U21-herrer er nu som eneste hold ubesejret i gruppe D ved VM-slutrunden for U21-spillere i Galicien, Spanien.

Fredag blev det til en sikker dansk sejr på 31-23 over Argentina efter dansk føring 13-11 ved pausen, og de rød-hvide har dermed seks point for tre kampe. Da Norge samtidig slog Island med 29-19, har de to nordiske forfølgere begge "kun" fire point.

Der er tre GOG-spillere med i den danske trup, og venstre backen Emil Lærke viste sig atter frem med seks scoringer. Fløjen/playmakeren Mathias Gidsel nettede fem gange. Og stregspilleren Lukas Jørgensen scorede en enkelt gang.

Med sejren holder det danske hold, der ellers er med ved slutrunden på et wildcard, sig på sikker kurs mod de afgørende slutkampe i Galicien.

Lørdag møder Danmark så Island. Det bliver et ekstra interessant opgør set med fynske briller. Og med GOG-briller. Her vil de tre GOG-spillere således stå over for det islandske stortalent i målet, 19-årige Viktor Gisli Halgrimsson, som fra den kommende sæson skal vogte det sydfynske mål sammen med veteranen Søren Haagen.

Det bliver specialt interessant at følge duellen mellem GOG-bomber Lærke og Halgrimsson.

Annonce

U19-kvinder vandt over Spanien

Også de danske U19-kvinder var i aktion, fredag. Med et nederlag i onsdags på 23-30 til de russiske verdensmestre, missede de rød-hvide semifinalerunden, men med fredagens sejr over Spanien på 27-23 er danskerne klar til søndag at kæmpe om femtepladsen ved slutrunden mod enten Frankrig eller Rumænien.

U19-kvinderne har fynske Flemming Dam Larsen - tidligere både GOG og Odense - som landstræner, og der er tre fynske spillere i truppen.

I opgøret mod Spanien scorede Clara Thomsen fra GOG tre mål, Frida Maag Damgaard fra Odense to mål og Therese Durck Johansen fra GOG et enkelt mål.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Elcykel stjålet

Kerteminde For abonnenter

Politikere gik stik imod anbefalinger: Nu skal sag om 10. klasser gå om

Annonce