Annonce
GOG

GOG-træner: Europæisk kamp var fixet

Arkivfoto: Sportxpress/Ritzau Scanpix
Nicolej Krickau mener, at GOG’s kamp mod Kadetten i European League blev afviklet under mistænkelige forhold.
Annonce

Bagmænd fra Kosovo manipulerede opgøret mellem GOG og Kadetten Schaffhausen i European League i oktober.

Det føler GOG-træner Nicolej Krickau sig overbevist om. Det fynske håndboldhold tabte 28-29 til schweizerne.

Inden opgøret modtog Krickau og flere andre i GOG-lejren blandt andet adskillige opkald fra kosovoske nummer, samme land som kampens to dommere kom fra, hvor der dog ikke var nogen i den anden ende.

Krickau fortæller desuden, at han allerede havde en “underlig fornemmelse”, da han forlod banen i Schweiz efter nederlaget, på grund af flere mærkværdige dommerkendelser.

- Jeg sidder stadig den dag i dag med alle de informationer, vi har, og er fuldstændig overbevist om, at den kamp var fixet. Ikke fra Kadettens side, men fra nogle bagmænd i Kosovo, siger Nicolej Krickau til TV2 Sport.

Flere spiludbydere - herunder Danske Spil - lukkede kort før kampen for alt spil på opgørets udfald. Efterfølgende meldte Danske Spil, at man ville undersøge kampen for matchfixing, fordi selskabet oplevede "en mærkelig oddsudvikling”.

En indledende undersøgelse af kampen foretaget af Det Europæiske Håndboldforbunds (EHF) samarbejdspartner Sportsradar viste ikke noget mistænkeligt ved kampen. Til TV2 Sport oplyser EHF dog, at man nu vil tage et ekstra kig på opgøret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Så konservativ, at det gør noget: Populær minister er ikke kandidat til CDU-formandspost, men fremtidens mand i tysk politik

Coronavirus

Ny melding fra Pfizer: Vil levere vaccinedoser som lovet fra 25. januar

Sport

Værsgo til VIP-menu hjemme foran husaltret - Odense Håndbold-sponsorerne kan hente take-away gallamenu før søndagens storkamp

Annonce