Annonce
GOG

GOG-træner er sikker: Europæisk kamp mod Kadetten var fixet

GOG-træner Nicolej Krickau under kampen mod Sønderjyske i Gudme på den sidste dag i oktober. Nu står Krickau frem med sin klare mening om matchfixing i en europæisk kamp. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Nicolej Krickau mener, at GOG’s kamp mod Kadetten i European League blev afviklet under mistænkelige forhold.
Annonce

HÅNDBOLD: Bagmænd fra Kosovo manipulerede opgøret mellem GOG og Kadetten Schaffhausen i European League i oktober.

Det føler GOG-træner Nicolej Krickau sig overbevist om. Det fynske håndboldhold tabte 28-29 til schweizerne. Inden opgøret modtog Krickau og flere andre i GOG-lejren blandt andet adskillige opkald fra kosovoske numre, samme land som kampens to dommere kom fra, hvor der dog ikke var nogen i den anden ende.

Krickau fortæller desuden, at han allerede havde en “underlig fornemmelse”, da han forlod banen i Schweiz efter nederlaget, på grund af flere mærkværdige dommerkendelser.

- Jeg sidder stadig den dag i dag med alle de informationer, vi har, og er fuldstændig overbevist om, at den kamp var fixet. Ikke fra Kadettens side, men fra nogle bagmænd i Kosovo, siger Nicolej Krickau til TV2 Sport.


Jeg sidder stadig den dag i dag med alle de informationer, vi har, og er fuldstændig overbevist om, at den kamp var fixet. Ikke fra Kadettens side, men fra nogle bagmænd i Kosovo

Nicolaj Krickau til TV2 Sport


Annonce

Lukkede for spil

Flere spiludbydere - herunder Danske Spil - lukkede kort før kampen for alt spil på opgørets udfald. Efterfølgende meldte Danske Spil, at man ville undersøge kampen for matchfixing, fordi selskabet oplevede "en mærkelig oddsudvikling”.

En indledelse undersøgelse af kampen foretaget af Det Europæiske Håndboldforbunds (EHF) samarbejdspartner Sportsradar viste ikke noget mistænkeligt ved kampen. Til TV2 Sport oplyser EHF dog, at man nu vil tage et ekstra kig på opgøret.

Annonce

Slovenien-tur aflyst

GOG har siden opgøret i Kadetten spillet yderligere to kampe i European Handball League og ligger nummer fire i sin gruppe med én sejr og to nederlag. Fynboerne skulle have spillet tirsdag aften på udebane mod slovenske Trebnje, men den kamp er blevet aflyst på grund af flere smittetilfælde med covid-19 hos GOG. PS. Det skete mandag aften efter redaktionens slutning.

Annonce

Mest læste

Fyn For abonnenter

Det værste halve år i mit liv: Lilleholt sendt til tælling af corona, historisk krise i Venstre og et kølnet venskab med Løkke

Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Ikke alle får samme service: Frisklavet ældremad på udvalgte plejecentre i Odense er i fare

Middelfart For abonnenter

Efter afsløring af smitteudbrud og bekymring hos møbelfabrik: Nu bliver alle medarbejdere tilbudt coronatest

Annonce