Annonce
Sport

GOG-talent: Så kom gipsen af

Fysioterapeut Mads David Thorsen fra ADG Fysioterapi i Odense tilser Mathias Gidsels brækkede tommelfinger i forbindelse med GOG's træningskamp mod Ribe-Esbjerg HH i Midtfyns Fritidscenter i Ringe, tirsdag aften. Foto: Karsten L. Sørensen

19-årige Mathias Gidsel er udset til vigtig rolle på GOG-holdet - både i foråret og fra næste sæson, hvor Jon Andersen rykker til Sønderjyske.

Annonce

Håndbold: Onsdag kunne Sport Fyn fortælle, at 22-årige Jon Andersen, højre back hos GOG, bekræftede, at han fortsætter karrieren i Sønderjyske fra næste sæson.

Det betyder, at GOG skal finde en ny løsning på højre back. Klubben har allerede skrevet kontrakt med en ny førstemand på positionen, hvis navn endnu ikke er blevet offentliggjort, og i stedet for Jon Andersen vil kun 19-årige Mathias Gidsel blive kørt i stilling som supplement på højre back. Det bekræfter direktør Kasper Jørgensen.

Mathias Gidsel har fået stadig mere spilletid i løbet af efteråret, og antallet af spilleminutter vil med garanti stige i løbet af foråret på grund af Niclas Kirkeløkkes langtidsskade. Gidsel skal supplere Jon Andersen på positionen.

- Jeg glæder mig til udfordringerne og til mere spilletid, lyder det fra Mathias Gidsel.

For øjeblikket er Mathias Gidsel sat ud af spillet af en brækket tommelfinger, han pådrog sig umiddelbart før jul. Han har imidlertid netop fået gipsen af, og fra fysioterapeut Mads David Thorsen fra ADG Fysioterapi i Odense lyder det, at han forventer, at Gidsel bliver klar til aktion til starten på anden halvsæson.

GOG har kontrakt med Mathias Gidsel helt frem til sommeren 2021.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Svogre starter møbelvirksomhed: Kunderne står i kø for at købe håndlavede fynske borde

Fyn

Sådan ser økonomien ud i din kommune: Forsigtig optimisme hos fynske borgmestre

Annonce