Annonce
Fyn

GOG sikkert videre i pokalturneringen: Fløj-Jakobsen i vild revanche

GOG-fløjen Emil Jakobsen havde en decideret offday sidste torsdag i en testkamp mod Skjern Håndbold i Lind ved Herning. Det tog han revanche for i pokalopgøret mod Otterup HK. Foto: Michael Bager
GOG er sikkert videre i pokalturneringen efter sejr på 13 mål over Otterup HK fra 1. division. Det var sydfynsk cruisekontrol i anden halvleg, hvor hjemmeholdet mistede både kræfter og tro.
Annonce

HÅNDBOLD: - Vi skal vinde på hård fight og indstilling. Hvis GOG kun er der 98 procent, og vi er der 101 procent, så har vi en chance.

Sådan lød det fra Daniel Nielsen, cheftræner fra Otterup HK, før pokal- og lokalopgøret.

Men det var ikke nok. Og specielt i anden halvleg gik både luften og troen på tingene ud af spillerne fra Otterup.

GOG vandt opgøret 37-24 efter føring 18-13 ved pausen.

Hjemmeholdet lagde sig ellers ikke ned. Ikke noget med at stå i 6-0 nede på egen streg. Der var 5-1 og 4-2 op mod gæsternes landsholdsprofil, Morten Olsen, og jagt over hele banen fra 1. divisions-holdet.

GOG var foran fra første fløjt men uden egentlig at imponere. Sydfynboerne mangler nogle mål mål udefra i fraværet af langtidsskadede Emil Lærke.

Efter et kvarter førte sydfynboerne 10-7 men mest holdt inde af fem gode mål af venstrefløjen Emil Jakobsen, der tydeligvis var ude på at revanchere sig for en dårlig indsats i træningskampen mod Skjern Håndbold i sidste uge. Jakobsen kom op på ni scoringer - heraf tre på straffekast - inden Mikkel Møller fik chancen på positionen.

I GOG-målet fik islandske Viktor Gisli Hallgrimsson ikke fat i meget i starten, og efter små 20 minutter blev han erstattet af Søren Haagen, der indledte med en dobbeltredning.

Annonce

Otterup kun bagud med et mål

Også GOG afprøvede sit forsvar 5-1 med Emil Jakobsen skudt frem. Og GOG var også i syv mod seks i angrebet.

Men med syv minutter til pausen - og ved stillingen 12-10 til GOG - måtte cheftræner Nicolej Krickau tage timeout efter (endnu) en fejl af hans angreb efterfulgt af en kontrascoring af Otterup.

Og det blev 12-11, før Morten Olsen, der endnu ikke har glimtet helt for sin nye klub -  men leverede gode frispilningter i det nordfynske - fik skabt lidt luft med en scoring.

I det hele taget strammede gæsterne sig op i første halvlegs slutminutter hjulpet på vej af endnu et par gode redninger af Haagen.

Annonce

Bogetoft Pytlick spillede sig op

Anden halvleg blev fuldstændig cruisekontrol fra GOG. Forskellen i fysikken så tidligt på sæsonen blev tydelig, og hjemmeholdets afslutninger blev sløsede. Der var ingen udstråling tilbage.

Hjemmeholdet manglede tydeligvis storskytten Kristoffer Vestergaard, som nu slår sine folder i ligaklubben KIF Kolding. Jacob Fladegaard, der skulle være kommet til Otterup fra Faaborg ØH i 2. division til denne sæson, har meldt fra til håndbold af private årsager.

GOG var uden sin anden landsholdsprofil, Anders Zachariassen, på stregen. Zachariassen afsonede en karantæne fra sin tid i Sønderjyske.

Hos GOG scorede Emil Jakobsen altså ni mål, Simon Bogetoft Pytlick, der spillede sig op som opgøret skred frem, syv mål og Oscar Bergendahl fire mål. Andreas Pihl nettede fem gange for Otterup - Mads Kildelund fire gange.

Inden kampen sagde Otterup HK-formand Henrik Nielsen tillykke til "årets OHK'er". Den udvalgte plejer at blive hyldet i marts, men det satte coronavirus en stopper for i år. Det skete så til gengæld i aftes, og navnet er Ivan Petz.

- "Årets OHK'er" er et godt eksempel på det bedste i dansk frivillighedskultur, fastslog Henrik Nielsen.

Annonce
Annonce
Faaborg-Midtfyn

Brandmænd frygter for deres liv på motorvejen: - Vi er mere trygge ved at kravle ind i et brændende hus end at stå på motorvejen

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense For abonnenter

Det ved vi om fængslet 25-årig: Blev betragtet som bandemedlem og frifundet i stor skudsag

Odense

25-årig varetægtsfængslet: Sigtet for medvirken til drab og drabsforsøg i Egeparken

Odense

Ekspert i islamisk jura og imamer: - Magten ligger ikke hos de islamiske autoriteter og de religiøse råd

Annonce