Annonce
GOG

GOG-selvtilliden gjorde forskellen til sidst mod bundhold

Simon Pytlick scorede på otte ud af ni forsøg i kampen mod Lemvig-Thyborøn. Her ses han i nærkamp med modstanerenes Niels Lindholt og Nicolai Pugholm Hvid. Foto: Morten Stricker
Det holdt hårdt for GOG mod bundproppen Lemvig-Thyborøn. Først i de sidste ti minutter trak fynboerne fra og vandt 28-26. Ifølge træner Krickau var det især Pytlick, Madsen og Gidsel, der gjorde forskellen.
Annonce

HÅNDBOLD: GOG er inde i et tætpakket kampprogram og med yderligere to spillere ude af truppen - de coronaramte Søren Haagen og Kasper Kildelund - lurede bundproppen Lemvig Thyborøn pludselig på en overraskelse mod det fynske tophold. Det holdt da også hårdt for GOG'erne. Efter 48 minutter var stillingen 20-20, inden Mathias Gidsel trådte til, siger træner Nicolej Krickau til Sport Fyn:

- Vi er ikke helt oppe at køre på ressource-delen. Så vi er faktisk mega stolte af sejren. Vi havde svært ved at lave mål i første halvleg og er egentlig glade for at komme ud med 9-9 ved pausen. Så får vi reguleret det fint, og specielt Emil Madsen og Simon Pytlick leverede en god præstation efter pausen, og Gidsel var rigtig god de sidste ti minutter.

Simon Pytlick blev kampens topscorer med otte mål.

- Han spiller en god kamp igen i dag. De stod meget defensivt, og det gjorde, at rummene omkring Gidsel ikke blev så store. Og derfor var det rigtig tilfredsstillende at se, at både Simon og Emil Madsen på langskuddene gjorde det rigtig fint. Især efter pausen, tilføjer Nicolej Krickau.

Men hvorfor holdt det så hårdt?

- Nå, men det er god håndboldliga. Mark Nikolajsen spillede rigtig godt for Lemvig, og lige nu er vi uden fem-seks mand, og det kan selvfølgelig mærkes på det topniveau, vi kan præstere. Men jeg er stadig meget, meget tilfreds med, at vi får eksekveret en kamp i Lemvig i det kampprogram, vi er i, og alligevel får point. Det var ikke skrevet på forhånd, og Lemvig slås for deres liv, og det kunne vi også godt mærke. Der var virkelig godt knald på dem også. Så vi er egentlig bare glade.

Annonce

Kørte den hjem på selvtilliden

Man kan ikke sige, at det unge GOG-hold kørte sejren hjem på rutinen, men de mange kampe på kort tid, har indtil videre ikke været nogen ulempe for fynboerne, der trods et par nederlag i EHF Cuppen er inde i en god stime.

- Vi har fået relativt meget erfaring på kort tid som hold. Så på den måde føler jeg stadig, vi havde ro på det, også selvom vi ikke kunne score før pausen. Og da det spidser lidt til i anden halvleg, synes jeg vi holder en rigtig god intensitet. Så ja, endnu en sejr på bankbogen, som helt sikkert også kommer, fordi vi har lidt selvtillid, sagde træneren afslutningsvis.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Otterup bankede HC Odense længere ned

Annonce