Annonce
GOG

GOG's mareridtstur hjem fra Nordmakedonien

Modvind fra Nordmakedonien betød at dette fly chartret af GOG, måtte mellemlande to gange for at tanke på turen hjem mod Danmark - i Budapest og i Leipzig. Foto: Emil Lærke
Tåge og modvind betød, at GOG-truppens hjemtur fra tirsdag aftens nederlag til Eurofarm endte med at vare i godt 12 timer.
Annonce

HÅNDBOLD: GOG's tur til Nordmakedonien og tirsdag aftens opgør mod Eurofarm Pelister i gruppespillet i EHF European League er på alle måder til glemmebogen.

Kampen blev spillet i en arena i Bitola, hvor temperaturen var nærmer de syv grader end de foreskrevne 18, GOG tabte opgøret med 31-32, og så blev hjemturen noget af et mareridt.

Efter planen skulle truppen have fløjet mod Danmark og Hans Christian Andersen Airport i Odense umiddelbart efter kampen - med start fra Nordmakedonien ved 01.00-tiden natten til onsdag - i det GOG-chartrede propelfly med to motorer. Men afgangen blev aflyst på grund af tæt tåge over lufthavnen i Odense, og i stedet måtte truppen returnere til hotellet.

Efter nogle timers søvn var det - med afgang 09.30 onsdag morgen - kurs mod Danmark. Nu var der imidlertid hård modvind, og det betød, at flyet måtte mellemlande to gange - i Budapest og i Leipzig - for at tanke. Da flyet så nærmede sig Danmark, stod det klart, at tågen fortsat forhindrede en landing i Odense, og flyet blev omdirigeret til lufthavnen i Aalborg med landing ved 17-tiden. Derefter gik turen med bus mod Fyn.

Det endte altså med, at hjemturen fra det tabte slag kom til at vare i godt 12 timer.

- Jeg er glad for, at spillerne fik nogle timers søvn natten til onsdag, men det var ikke alle familiefædre, der var lige populære, da de kom hjem sent onsdag aften, fortæller GOG-cheftræner Nicolej Krickau.

Allerede torsdag klokken 14.00 stillede GOG-spillerne til træning i Gudme for at indlede forberedelserne til lørdagens topkamp i Gudme mod Aalborg Håndbold.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Her er argumenterne for, hvorfor salget af Odense Havn til én entreprenør er en god idé - eller en rigtig dårlig

Annonce