Annonce
Sport

GOG sætter kurs mod avancement med sejr over schweizere

Carsten Bundgaard/Ritzau Scanpix
Efter søndagens sejr over Kadetten fra Schweiz har GOG otte point for fem kampe i Champions League.

Håndboldklubben GOG kan se tilbage på den første halvdel af gruppespillet i Champions League med stor tilfredshed.

De danske vicemestre vandt søndag 35-30 hjemme over Kadetten Schaffhausen fra Schweiz og tog dermed sin fjerde sejr af fem mulige.

Det rækker til en aktuel førsteplads i gruppen, men senere søndag kan rumænske Dinamo Burucesti generobre gruppens trone i sin udekamp mod Wisla Plock fra Polen.

GOG har kæmpet med at finde formen i den hjemliga liga og måtte tidligere på ugen se sig besejret på hjemmebane af Sønderjyske.

Men i Champions League har pointhøsten med undtagelse af en svær udekamp i Bukarest været maksimal.

Et tændt hjemmehold tog da også teten fra start i søndagens hjemmekamp mod Kadetten. Kadetten scorede til 1-1, men derfra var schweizerne bagud i hele kampen.

Det blev hurtigt 4-1 og 5-2, og kort efter kastede Lasse Møller bolden i et frit mål til 7-3.

GOG holdt kadencen til pausen, hvor fynboerne var foran med tre mål, og i anden halvleg blev afstanden blot endnu større.

I målet gjorde den islandske målmand Viktor Gisli Hallgrimsson livet surt for de schweiziske skytter, og gæsterne sakkede længere og længere bagud.

I den anden ende havde en flok effektive GOG-skytter ikke de store problemer med at score.

Blandt andre Oscar Bergendahl, Stig Moen og Emil Jakobsen sluttede kampen med høje afslutningsprocenter, og sidstnævnte scorede på sit tredje straffekast af tre mulige til 28-23, da schweizerne forsøgte at nærme sig.

Med syv minutter igen og foran med seks mål mindede GOG-træner Nicolej Krickau sine spillere om, at målscoren kan vise sig at blive vigtig.

Det endte dog ned en femmålssejr i hallen i Gudme. Holdene mødes igen om to uger.

Gruppens to bedste hold går videre til playoffkampe om pladser i ottendedelsfinalerne.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme For abonnenter

Gamle nyheder, 1994: 47 husmødre fra Vester Hæsinge kørte galt

1994 47 medlemmer af Vester Hæsinge Husmoderforening fik i går formiddag en grim forskrækkelse, da den udflugtsbus, som de var passagerer i, løb løbsk, fordi bussens fører pludselig sank død om bag rattet. Den førerløse bus fortsatte ind på en markvej og væltede om på siden med bagenden hængende ud over en to meter dyb grøft. To passagerer blev lettere kvæstet og kørt til Aabenraa Sygehus, men det kunne være gået langt værre, siger den vagthavende hos Haderslev Politi. Bussen var på vej fra Vester Hæsinge til Møgeltønder, da ulykken skete. De forskrækkede passagerer kunne ikke komme ud af bussen, men måtte vente på assistance fra Falck, der ved hjælp af en stige fik passagerne ud. 1969 - Jeg er helt på det rene med, at det er et spring ud i det uvisse, og ikke mindst derfor er jeg lykkelig for, at teaterchef Kai Wilton er indstillet på, at jeg kommer tilbage, hvis jeg ”brænder fingrene”. Det siger skuespillerinden Lone Helmer, der har fået orlov fra Odense Teater med udgangen af denne sæson for at prøve kræfter med nye opgaver i København. Lone Helmer, der kom til Odense Teater for syv år siden, har været en af teatrets flittigst benyttede skuespillerinder. Hun mener, at det vil være afgørende for hendes videre udvikling, at hun får lejlighed til at arbejde i andre ensembler og med andre instruktører. Der har allerede været bud efter hende fra både tv og filmselskaber. 1944 Opførelsen af de 340 bunkers, som vi skal have i Odense, skrider kun langsomt fremad. Det går ganske godt med støbningen af cementskelletterne, men der er store vanskeligheder med at få inventaret i orden. De sidste dage har arbejdet på de ellers fuldførte dækningsrum ligget stille, fordi der er opstået diskussion om, hvorvidt der skal være fire eller færre elektriske lamper i hvert rum. Driftsbestyrer Westergaard, Randers Elektricitetsværk, har over for Statens Civile Luftværn protesteret mod opsætning af fire lamper, hvilket han hævder er spild af materialer, da man kan nøjes med mindre. Da spørgsmålet er aktuelt for hele landet, vil Elektricitetsværkernes Forening behandle sagen.

Erhverv

Plads til 1000 ansatte: Pensionsselskab investerer 381 millioner kroner i kæmpestort kontorbyggeri ved SDU

Odense

2000 indviede julefestival i Odense

Annonce