Annonce
GOG

GOG-profil til SG Flensburg-Handewitt fra 2020

Lasse Møller i sin nye klubdragt - fra sommeren 2020 og tre år frem. Foto: SG Flensburg-Handewitt
- Flensburg er en legendarisk klub, jeg har fulgt hele mit liv, siger GOG-stortalentet, der har udnyttet en klausul i sin kontrakt med barndomsklubben til at rykke videre til Bundesligaen efter næste sæson.

Håndbold: I hele sit håndboldliv har Lasse Møller - søn af den tidligere GOG-målmand Bent Møller - spillet i den gule GOG-trøje, men efter næste sæson er det slut. I sommeren 2020 rykker 22-årige Møller således til SG Flensburg-Handewitt, topklub i den tyske bundesliga.

- Flensburg er en absolut legendarisk klub for mig, som jeg har fulgt tæt hele mit liv. Hele setuppet i klubben har overbevist mig, siger Lasse Møller.

Fra cheftræner Maik Machulla i Flensburg lyder det:

- Lasse Møller en en enestående spiller med et enormt udviklingspotentiale.

Op til denne sæson skiftede de to norske talenter, Magnus Jøndal og Gøran Johannessen, fra GOG til Flensburg.

Lasse Møller er kommet fast i den lokale håndboldhal i Gudme, siden han som barn blev trillet ind til banerne i en barnevogn. Han er nærmest født med harpiks på fingrene opvokset i en håndboldfamilie, hvor faren, Bent Møller, altså var med på ligaholdet i GOG som en profileret målmand.

Lasse Møllers bror, Mikkel Møller, er ligaspiller i Sønderjyske.

Lasse Møller havde kontrakt med GOG frem til 2021 men har udnyttet en klausul i sin aftale om, at han kan rykke til en udenlandsk klub i sit tredje kontraktår. Aftalen med den nordtyske danskerklub er treårig.

- Jeg glæder mig rigtig meget over at have fået et tilbud, der passer perfekt til mig. Og jeg er glad for, at jeg nu har fået fremtiden på plads, siger Lasse Møller og tilføjer:

- Men jeg glæder mig samtidig til at slutte ordentlig af i GOG både i denne og næste sæson. Og der går vi selvfølgelig efter at vinde så meget, vi kan.

Annonce

Problemer i Skjern

GOG møder søndag med kampstart kl. 14.00 Skjern Håndbold i den anden DM-semifinalekamp. Opgøret foregår i Skjern Bank Arena.

Uafgjort er nok for GOG til at kvalificere sig til en DM-finale for første gang i 11 år.

Ved sejr til hjemmeholdet spilles en tredje kamp i Gudme, Kristi himmelfartsdag.

Skjern har problemer inden mødet med GOG. Veteranen Kasper Søndergaard fik problemer med lysken i opgøret i Gudme og er efter en scanning dømt ude for resten af sæsonen.

Målmand Emil Nielsen er røget ud af landsholdssammenhæng. Landstræner Nikolaj Jacobsen mener ikke, han tager sin træning seriøst nok.

Værnepligt aftjent

I GOG er klubben ærgerlig over at miste en af sine lokale stjerne.

- Vi ville gerne have skrevet kontrakt med Lasse i 10 år, som det lyder fra direktør Kasper Jørgensen, og han tilføjer:

- Men når de europæiske topklubber kommer med tilbud til de talentfulde profiler, så er det helt naturligt, at spillerne har lyst til det eventyr også. For det første er jeg rigtig glad på Lasses vegne over, at han skal videre til en af de store klubber i Europa. Og for GOG er det også rigtig fint. Vi kan kun glæde os over at have spillere, der er attraktive for de største klubber. Det gør det også nemmere for os at rekruttere nye talenter. Lasse er en spiller, der har været i klubben altid. Han har aftjent sin værnepligt her.

GOG har allerede en ny stjerne i svøb på venstre back. Emil Lærke udvikler sig nærmest fra kamp til kamp og leverede så sent som i onsdagens første DM-semifinale mod Skjern Håndbold en afgørende indsats for sejren. Samtidig er der vedholdende rygter om, at landsholdsspilleren, Morten Olsen, der netop i sommeren 2020 vender hjem efter 10 år i udlandet, lander i klubben på Sydfyn.

En anden stor GOG-profil, Niclas Kirkeløkke - højre back - forlader GOG allerede efter denne sæson for at tørne ud for Rhein-Neckar Löwen i Bundesligaen.

Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

Kendt Odense-advokat i dobbeltrolle: Gav sig selv millionhonorar fra velgørenhedsfond

Annonce