Annonce
Sport

GOG-profil rygtes til Bundesligaen

Niclas Kirkeløkke under torsdagens træning i Gudme - det sidste træningspas, inden GOG-truppen fredag morgen sætter kursen mod Serbien. Foto: Michael Bager

Landsholdsbacken Niclas Kirkeløkke skal være på vej til tyske Rhein-Neckar Löwen fra næste sæson. Han er igang med sin sidste sidste kontraktsæson med GOG.

Håndbold: Landsholdsbacken Niclas Kirkeløkke er måske på vej væk fra GOG - den klub, hvor han er vokset op.

Ifølge TV2 Sport er Kirkeløkke således meget tæt på et skifte til den tyske topklub, Rhein-Neckar Löwen - en aftale, der skulle træde i kraft fra næste sæson.

Niclas Kirkeløkke forlængede i december 2016 sin aftale med GOG for to år, så han har altså udløb på Sydfyn til sommer.

Han skulle tidligere på ugen have været på besøg i den tyske klub.

Kirkeløkke har i lange periode kæmpet med en skadet skulder, men han er kommet meget stærkt tilbage. Han og venstrebacken Lasse Møller har været denne sæsons helt store profiler hos GOG. Niclas Kirkeløkke topper ligaens liste som "mest effektive spiller", og han er nummer fem på topscorerlisten.

Det var torsdag aften ikke muligt at få en kommentar fra Kirkeløkke, der sammen med den øvrige GOG-trup fredag klokken 05.45 sætter kursen mod Serbien og Novi Sad til GOG's første kvalifikationskamp til EHF Cuppens gruppespil mod RK Vojvodina.

I Rhein-Neckar Löwen skal Niclas Kirkeløkke i givet fald dele pladsen på højre back med den islandske stjerne Alexander Petersson.

Niclas Kirkeløkke fik debut på landsholdet i 2016 og var med til både VM i 2017 og senest EM i januar. Han er som en selvfølge udtaget til januars VM-slutrunde i Danmark/Tyskland.

Annonce
GOG-backen Niclas Kirkeløkke flyver her højt - og måske flyver han helt til den tyske liga i næste sæson. Foto: Kim Rune
Annonce
Forsiden netop nu
Assens

Klager over Assens Kommune: - De tilgodeser ikke vores søns behov

Fyn

Folketingspolitikere støtter flere tog på Vestfyn: Uld i mund om regningen

Annonce