Annonce
Sport

GOG-opbrud? - tysk topklub jagter fynske profiler

Gøran Johannessen (tv.) og Magnus Jøndal (th.) ved et af de første træningspas, efter de kom til GOG før sæsonen 2016/17. Nu er de to norske VM-sølvvindere på vej til Flensburg-Handewitt efter Sport Fyns oplysninger. Foto: Michael Bager

I følge Sport Fyns oplysninger vil de to norske GOG-spillere, Gøran Johannessen og Magnus Jøndal, være at finde i Flensburg-Handewitt fra næste sæson.

Håndbold: Trods et hårdt startprogram i den nye sæson ligger GOG nummer to i ligaen efter HC Midtjylland efter uafgjort 29-29 ude mod Skjern Håndbold og mandag aftens sejr over Bjerringbro-Silkeborg (BSV) 21-19 hjemme i Gudme.

To af holdets profiler er de norske VM-sølvvindere, 23-årige Gøran Johannessen og 29-årige Magnus Jøndal - henholdsvis playmaker/back og venstre fløj.

Efter Sport Fyns oplysninger er de to norske profiler sandsynligvis imidlertid tabt for GOG fra næste sæson og vil i stedet være at finde i den tyske top- og danskerklub, Flensburg-Handewitt. I samme pakke skal Aalborg Håndbolds Simon Hald efter avisens oplysninger også være på vej til det nordtyske.

Gøran Johannessen siger til Sport Fyn:

- Hvis der er sandt, vil det være interessant. Som spiller har jeg selvfølgelig ambitioner om at komme til et europæisk topklub på et tidspunkt.

- ER det sandt?

- Jeg vil hverken af- eller bekræfte noget. Lige nu forholder jeg mig til den kontrakt, jeg har med GOG.

- Men Flensburg ville i givet fald være en interessant klub for dig?

- Det er jo en storklub.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Magnus Jøndal.

En helt anden økonomi

Gøran Johannessen indgik før sæson 2016/17 en 2 + 1-årig kontrakt med GOG. GOG-direktør Kasper Jørgensen bekræfter således, at der er en frikøbsklausul for aftalens sidste år. Altså for sæsonen 2018/19. Magnus Jøndals toårige kontrakt med GOG udløber efter denne sæson.

På spørgsmålet, om de to nordmænd er på vej til Flensburg-Handewitt, svarer Kasper Jørgensen:

- Det vil være flot af de to, hvis de er det.

- Men ER de det?

- Det har jeg ingen kommentarer til.

GOG har som grundlæggende politik at udvikle nye talenter, og hvis de skal videre, er det klubbens mål, at det netop bliver til europæiske topklubber og ikke til andre klubber i den danske liga, hvor de solgte profiler kan styrke hold, GOG konkurrerer direkte imod i ligaen og pokalturneringen.

Kasper Jørgensen bekræfter, at han er interesseret i at beholde Gøran Johannessen og Magnus Jøndal men tilføjer:

- Det er klart, at hvis europæiske storklubber byder ind, er det med økonomi, hvor vi ikke kan være med.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce