Annonce
GOG

GOG-kommentar før Sønderjyske: Højt at flyve - men pas på et fald

GOG's sejr i søndagens nøgleopgør i Champions League over polske Wisla Plock indeholdt nogle spektakulære enkeltmandspræstationer som Søren Haagens superredning med højre arm i kampens døende sekunder på et skud fra en fremadstormende Konstantin Igropulo, playmaker Josef Puljols aflevering bag om ryggen og i ubalance til fløjen Emil Jakobsen og netop et par svævemål af samme Jakobsen. Men det centrale for GOG i kraftpræstationen mod Plock var alligevel ikke enkeltmandspræstationerne men den kendsgerning, at de gule løftede sig og leverede som et hold - ikke mindst defensivt - efter svingende præstationer i sæsonstarten.

De to point, som gør GOG til favorit til at vinde gruppe D sammen med rumænske Bucuresti på både det internationale og det danske spillemarked, bør have givet fynboerne vinger frem mod onsdag aftens ligakamp i Gudme mod Sønderjyske og endnu et nøgleopgør i Champions League på søndag i Jyske Bank Arena mod Kadetten Schaffhausen fra Schweiz. Men højt at flyve kan også være dybt at falde. Efter Skjerns sejr over GOG i det vestjyske i den seneste runde af ligaen var jeg forbi VIP-lokalet i Skjern Bank Arena, hvor hjemmeholdet sad og spiste. Humøret var højt - de grønne spillere havde fået vinger. Efter en svingende sæsonstart havde Skjern leveret stort mod stærke GOG. Tre dage senere floppede samme spillere helt uforståeligt, da de blev slået ud af EHF Cup af upåagtede Alpla HC Hard fra Østrig.

GOG'erne er således kontant advaret: Både nedture og opture kan give umiddelbart uforståelige mentale reaktioner. Efter storkampen i søndags, hvor de gule blev båret frem af 3600 tilskuere, skal fynboerne holde fuld fokus i første omgang på en ny kamp i ligaen mod Sønderjyske og derefter på en ny opgave i Champions League. Trods et par nederlag i ligaen er GOG fortsat med pænt fremme i en ekstrem tæt række, hvor der kun er to point mellem nummer 10 og nummer tre, og hvor resultaterne også er ret uforudsigelige. Men efter nederlaget i Skjern har GOG brug for to point. Ikke mindst mentalt før en lang ligapause på grund af landskampe.

Efter nederlaget i Skjern har GOG brug for to point. Ikke mindst mentalt før en lang ligapause på grund af landskampe.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Grundejere i Odense kan nedlægge veto: Forbehold for mindesmærke over nazismens ofre vækker vrede

Danmark

Danmark genåbner grænsen: Tyske, islandske og norske turister er nu velkomne

Annonce