x
Annonce
Håndbold

GOG i historisk pokalslutspil

GOG havde alle muligheder for at tage pokaltitlen på hjemmebane i det, der nu hedder Jyske Bank Arena i Odense, i finalen mod HC Midtjylland i 2016. Men de gule smed det hele på gulvet i anden halvleg. Midt i marts får GOG en ny chance i Herning foran et rekordstort publikum. Men her tilbage til skuffede GOG'ere dengang i 2016 - fra venstre er det Andreas Holst Jensen, Frederik Clausen, Kasper Kildelund, en ukendt nedbøjet samt Lasse Møller. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Der er allerede solgt næsten 12.000 billetter til Final 4-pokalslutspillet i Jyske Bank Boxen i Herning, den 14. og 15. marts.

HÅNDBOLD: Når GOG den 14. og 15. marts deltager i pokalslutspillet Final 4, bliver det foran et historisk stort publikum til en dansk pokalweekend.

Final 4 afvikles i Jyske Bank Boxen i Herning - for andet år i træk - med TTH Holstebro, Skanderborg, Bjerringbro-Silkeborg og GOG som deltagere, og interessen for at opleve de fire mandskaber dyste om prestige, penge og pokal er således så stor, at der allerede nu er solgt tæt på 12.000 billetter samlet til de to finaledage.

Divisionsforeningen Håndbold er sammen med de fire klubber arrangør af Final 4, og Divisionsforeningens direktør, Thomas Christensen, siger:

- Vi bygger på fra sidste år, og med en måned til arrangementet er vi godt tilfredse med, at vi allerede har afsat flere billetter, end der var tilskuere i Boxen sidste år. Final 4 er ikke bare for fans af de fire hold men for hele håndbold-Danmark. Det understreges af, at der blev afsat flere tusinde billetter, inden de fire deltagerhold blev kendt i december.

Thomas Christensen er overbevist om, at dette års Final 4 får besøg af mindst 7000 tilskuere begge dage.

Ifølge direktøren vil der i år også blive gjort ekstra ud af eventdelen omkring kampene.

Det nye GOG - efter konkursen for næsten nøjagtig 10 år siden - jagter fortsat sin første titel.

Sådan spilles der i Final 4:

Lørdag d. 14. marts:

Kl. 13.30: TTH Holstebro-Skanderborg Håndbold

Kl. 16.00: GOG-Bjerringbro/Silkeborg

Søndag d. 15. marts

Kl. 13.30: Kamp om 3. plads

Kl. 16.00: Finale

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Indland

Aflysning kan blive katastrofal: Publikum afgør, om Tinderbox overlever

Debat

April 1960: Brand på Anderupgaard

Annonce