Annonce
Håndbold

GOG i historisk pokalslutspil

GOG havde alle muligheder for at tage pokaltitlen på hjemmebane i det, der nu hedder Jyske Bank Arena i Odense, i finalen mod HC Midtjylland i 2016. Men de gule smed det hele på gulvet i anden halvleg. Midt i marts får GOG en ny chance i Herning foran et rekordstort publikum. Men her tilbage til skuffede GOG'ere dengang i 2016 - fra venstre er det Andreas Holst Jensen, Frederik Clausen, Kasper Kildelund, en ukendt nedbøjet samt Lasse Møller. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Der er allerede solgt næsten 12.000 billetter til Final 4-pokalslutspillet i Jyske Bank Boxen i Herning, den 14. og 15. marts.

HÅNDBOLD: Når GOG den 14. og 15. marts deltager i pokalslutspillet Final 4, bliver det foran et historisk stort publikum til en dansk pokalweekend.

Final 4 afvikles i Jyske Bank Boxen i Herning - for andet år i træk - med TTH Holstebro, Skanderborg, Bjerringbro-Silkeborg og GOG som deltagere, og interessen for at opleve de fire mandskaber dyste om prestige, penge og pokal er således så stor, at der allerede nu er solgt tæt på 12.000 billetter samlet til de to finaledage.

Divisionsforeningen Håndbold er sammen med de fire klubber arrangør af Final 4, og Divisionsforeningens direktør, Thomas Christensen, siger:

- Vi bygger på fra sidste år, og med en måned til arrangementet er vi godt tilfredse med, at vi allerede har afsat flere billetter, end der var tilskuere i Boxen sidste år. Final 4 er ikke bare for fans af de fire hold men for hele håndbold-Danmark. Det understreges af, at der blev afsat flere tusinde billetter, inden de fire deltagerhold blev kendt i december.

Thomas Christensen er overbevist om, at dette års Final 4 får besøg af mindst 7000 tilskuere begge dage.

Ifølge direktøren vil der i år også blive gjort ekstra ud af eventdelen omkring kampene.

Det nye GOG - efter konkursen for næsten nøjagtig 10 år siden - jagter fortsat sin første titel.

Sådan spilles der i Final 4:

Lørdag d. 14. marts:

Kl. 13.30: TTH Holstebro-Skanderborg Håndbold

Kl. 16.00: GOG-Bjerringbro/Silkeborg

Søndag d. 15. marts

Kl. 13.30: Kamp om 3. plads

Kl. 16.00: Finale

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Vildt uheld på E20: Tidligst om en måned har politiet et svar

Odense

Hundeejer: Barfoed-skilte er idioti

Leder For abonnenter

I Sherwood-skoven

Udligningsordningen er et fantastisk værktøj, der gør Danmark til et mere lige samfund, for den mellemkommunale udligning betyder i al enkelthed, at de kommuner, der har mange penge, giver en lille del af deres velstand til de kommuner, der har færre eller få penge. Udligningsordningen er derfor en ægte Robin Hood-løsning, som de fleste danskere bør kunne være enige om. Det betyder selvsagt ikke, at danskerne - både politikerne og folk, som vi er flest - er enige om, hvordan udligningsordningen skal strikkes sammen. Man kan, som det fremgår af stort set samtlige medier i denne tid, skændes om økonomiske nøgletal og detaljer i en sådan udligningsordning i én uendelighed. For ordningen skiller selvfølgelig vandene. De, der har udsigt til at få flere penge i kassen i kraft af en ny udligningsordning, er som regel fulde af ros til og argumenter for, hvorfor ordningen er velfungerende. Omvendt er de, der kan se frem til at få færre penge i kommunekassen, kritiske over for ændringerne. Sagen er, at alle politikere, uanset landsdel og politisk syns- og standpunkt, allerhelst bare vil have flere penge til deres egen kommune. Social- og indenrigsministeren blev i sidste uge kritiseret for at manipulere eller hemmeligholde en række af de tal, der ligger til grund for beregningerne i regeringens forslag til en ny udligningsreform. Det har ministeren undskyldt - og samtidig korrekt pointeret, at man kan gøre tallene op på flere forskellige måder. Og det er sandt. Udligningsordninger er svært stof for de fleste, inklusive mange økonomer og politikere. De enkelte parametre, der ligger til grund for både den gamle udligningsordning og regeringens forslag til en ny udligningsordning, kan diskuteres og endevendes i én uendelighed. Derfor er kritikken af og debatten om ordningen både relevant og nødvendig. Det ændrer blot ikke på, at vi alle, fattige som rige, socialister som liberale, jyder som fynboer, bør glæde os over, at udligningsreformen gør Danmark mere lige. På ægte Robin Hood-manér. Ligesom i Sherwood-skoven.

Annonce