Annonce
GOG

GOG i Champions League søndag: Rundt om kampen

Forsvarsgeneralen Frederik Clausen - her sammen med cheftræner Nicolej Krickau i Jyske Bank Arena - er tilbage på GOG's holdkort efter sin langtidsskade med et springerknæ. Foto: Karsten L. Sørensen

Det har i den grad været op og ned for Kadetten Schaffhausen fra Schweiz i Champions Leagues gruppe D indtil nu. I første kamp spillede Schaffhausen uafgjort 28-28 hjemme mod gruppens tophold, Bucuresti fra Rumænien, der ligner det ene af de to hold, der går videre til knockoutfasen. I den seneste runde måtte Schaffhausen imidlertid nøjes med uafgjort 24-24 hos IFK Kristianstad, som GOG slog klart i det sydsvenske.

- Men Kadetten førte ved pausen i Kristianstad (15-11, red.) og satte kun point til på grund af en nedsmeltning i en periode af anden halvleg, lyder det fra GOG-cheftræner Nicolej Krickau.

Schaffhausen har desuden tabt 23-27 ude til Wisla Plock og vundet sikkert - 32-23 - over Medvedi fra Rusland på hjemmebane. Det er så tæt i gruppe D, at holdet fra Schweiz rent faktisk kan overtage andenpladsen fra GOG med en pæn stor sejr over GOG i Jyske Bank Arena.

Kadetten Schaffhausen er fortsat optimistisk med hensyn til at blive en af de to klubber, der går videre fra gruppespillet. Klubben noterer sig på sin hjemmeside, at endog et uafgjort resultat hos GOG kan være godkendt. Schaffhausen har således et ganske godkendt slutprogram i gruppen - med blandt andet GOG, Wisla Plock og IFK Kristianstad på hjemmebane samt svage Medvedi på udebane.

Playmaker med nummer syv, ungarske Gabor Csaszar, er Schaffhausens store stjerne. Med sine 188 centimeters højde og vægt på 94 kilo er han ikke sådan at bide skeer med. Csaszar har ikke færre end 238 landskampe for Ungarn. En anden profil er serbiske Zarko Sesum på venstre back - 196 centimeter og 96 kilo og tidligere profil i Bundesligaen - med 141 landskampe. Også holdets østrigske målmand, Kristian Pilipovic, er det værd at holde øje med.

- I det hele taget er Kadetten et hold med meget stor erfaring. Det bliver en kamp, hvor vi skal levere det lange, sejre træk. Vi kan ikke forvente at slå et hul, som det lyder fra Nicolej Krickau.

Schaffhausen spiller et lidt mere "normalt" forsvar 6-0 end Wisla Plocks aggressive og fleksible 6-0.

- Vi skal spille tålmodigt i angrebet og ikke miste bolde. Kadetten har en meget stærk kontrafase, lyder det fra Nicolej Krickau.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme For abonnenter

Gamle nyheder, 1994: 47 husmødre fra Vester Hæsinge kørte galt

1994 47 medlemmer af Vester Hæsinge Husmoderforening fik i går formiddag en grim forskrækkelse, da den udflugtsbus, som de var passagerer i, løb løbsk, fordi bussens fører pludselig sank død om bag rattet. Den førerløse bus fortsatte ind på en markvej og væltede om på siden med bagenden hængende ud over en to meter dyb grøft. To passagerer blev lettere kvæstet og kørt til Aabenraa Sygehus, men det kunne være gået langt værre, siger den vagthavende hos Haderslev Politi. Bussen var på vej fra Vester Hæsinge til Møgeltønder, da ulykken skete. De forskrækkede passagerer kunne ikke komme ud af bussen, men måtte vente på assistance fra Falck, der ved hjælp af en stige fik passagerne ud. 1969 - Jeg er helt på det rene med, at det er et spring ud i det uvisse, og ikke mindst derfor er jeg lykkelig for, at teaterchef Kai Wilton er indstillet på, at jeg kommer tilbage, hvis jeg ”brænder fingrene”. Det siger skuespillerinden Lone Helmer, der har fået orlov fra Odense Teater med udgangen af denne sæson for at prøve kræfter med nye opgaver i København. Lone Helmer, der kom til Odense Teater for syv år siden, har været en af teatrets flittigst benyttede skuespillerinder. Hun mener, at det vil være afgørende for hendes videre udvikling, at hun får lejlighed til at arbejde i andre ensembler og med andre instruktører. Der har allerede været bud efter hende fra både tv og filmselskaber. 1944 Opførelsen af de 340 bunkers, som vi skal have i Odense, skrider kun langsomt fremad. Det går ganske godt med støbningen af cementskelletterne, men der er store vanskeligheder med at få inventaret i orden. De sidste dage har arbejdet på de ellers fuldførte dækningsrum ligget stille, fordi der er opstået diskussion om, hvorvidt der skal være fire eller færre elektriske lamper i hvert rum. Driftsbestyrer Westergaard, Randers Elektricitetsværk, har over for Statens Civile Luftværn protesteret mod opsætning af fire lamper, hvilket han hævder er spild af materialer, da man kan nøjes med mindre. Da spørgsmålet er aktuelt for hele landet, vil Elektricitetsværkernes Forening behandle sagen.

Erhverv

Plads til 1000 ansatte: Pensionsselskab investerer 381 millioner kroner i kæmpestort kontorbyggeri ved SDU

Odense

2000 indviede julefestival i Odense

Annonce