Annonce
GOG

GOG i Champions League søndag: Rundt om kampen

Forsvarsgeneralen Frederik Clausen - her sammen med cheftræner Nicolej Krickau i Jyske Bank Arena - er tilbage på GOG's holdkort efter sin langtidsskade med et springerknæ. Foto: Karsten L. Sørensen
Annonce

Det har i den grad været op og ned for Kadetten Schaffhausen fra Schweiz i Champions Leagues gruppe D indtil nu. I første kamp spillede Schaffhausen uafgjort 28-28 hjemme mod gruppens tophold, Bucuresti fra Rumænien, der ligner det ene af de to hold, der går videre til knockoutfasen. I den seneste runde måtte Schaffhausen imidlertid nøjes med uafgjort 24-24 hos IFK Kristianstad, som GOG slog klart i det sydsvenske.

- Men Kadetten førte ved pausen i Kristianstad (15-11, red.) og satte kun point til på grund af en nedsmeltning i en periode af anden halvleg, lyder det fra GOG-cheftræner Nicolej Krickau.

Schaffhausen har desuden tabt 23-27 ude til Wisla Plock og vundet sikkert - 32-23 - over Medvedi fra Rusland på hjemmebane. Det er så tæt i gruppe D, at holdet fra Schweiz rent faktisk kan overtage andenpladsen fra GOG med en pæn stor sejr over GOG i Jyske Bank Arena.

Kadetten Schaffhausen er fortsat optimistisk med hensyn til at blive en af de to klubber, der går videre fra gruppespillet. Klubben noterer sig på sin hjemmeside, at endog et uafgjort resultat hos GOG kan være godkendt. Schaffhausen har således et ganske godkendt slutprogram i gruppen - med blandt andet GOG, Wisla Plock og IFK Kristianstad på hjemmebane samt svage Medvedi på udebane.

Playmaker med nummer syv, ungarske Gabor Csaszar, er Schaffhausens store stjerne. Med sine 188 centimeters højde og vægt på 94 kilo er han ikke sådan at bide skeer med. Csaszar har ikke færre end 238 landskampe for Ungarn. En anden profil er serbiske Zarko Sesum på venstre back - 196 centimeter og 96 kilo og tidligere profil i Bundesligaen - med 141 landskampe. Også holdets østrigske målmand, Kristian Pilipovic, er det værd at holde øje med.

- I det hele taget er Kadetten et hold med meget stor erfaring. Det bliver en kamp, hvor vi skal levere det lange, sejre træk. Vi kan ikke forvente at slå et hul, som det lyder fra Nicolej Krickau.

Schaffhausen spiller et lidt mere "normalt" forsvar 6-0 end Wisla Plocks aggressive og fleksible 6-0.

- Vi skal spille tålmodigt i angrebet og ikke miste bolde. Kadetten har en meget stærk kontrafase, lyder det fra Nicolej Krickau.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce