Annonce
GOG

GOG: Hjælpende hånd fra Kirkeløkke & Co.

Tåge og modvind spændte ben for GOG's chartrede fly (foto), da de gule skulle hjem fra tirsdag aftens tabte opgør til Eurofarm Pelister fra Nordmakedonien. Foto: Emil Lærke
Tyske Rhein-Neckar Löwen fortsætter med at være suveræn i GOG's gruppe D i EHF European League, og det kommer fynboerne til gode. Og så havde GOG-truppen en mareridtstur hjem fra Nordmakedonien.
Annonce

HÅNDBOLD: Den tidligere GOG-profil, Niclas Kirkeløkke, spiller nu for Rhein-Neckar Löwen i Bundesligaen.

GOG er i gruppe med Löwen i gruppe D i EHF European League, og torsdag aften rakte Kirkeløkke & Co. fynboerne en hjælpende hånd, da den tyske klub på hjemmebane vandt 31-28 over Trimo Trebnje fra Slovenien.

Slovenerne er en af de klubber, GOG kæmper med om at komme så højt op i gruppe D som muligt - og i første omgang komme i top-fire og kvalificere sig til runden med ottendedelsfinaler, men også eventuelt blive bedre end nummer fire for at få en "nemmere" videre færd i turneringen.

Stillingen i gruppe D

Stillingen i gruppe D i EHF European League:

1. Rhein-Neckar Löwen (Tyskland) 8 kampe 15 point

2. Eurofarm (Nordmakedonien) 8 kampe 9 point

3. GOG (Danmark) 7 kampe 8 point

4. Kadetten Schaffhausen 6 kampe 6 point

5. Trimo (Slovenien) 6 kampe 4 point

6. Tatabanya (Ungarn) 7 kampe 0 point

De fire bedste hold i gruppen går videre til runden med ottendedelsfinaler.

Torsdag aften efter redaktionens deadline spillede Kadetten Schaffhausen mod Tatabanya.

GOG's restprogram i gruppe D:

23. og 24. februar: Dobbeltprogram mod Trimo i Ljubljana.

2. marts: Rhein-Neckar Löwen-GOG.

GOG flyver tirsdag netop til Slovenien og et dobbeltmøde med Trimo Trebnje. De to hold tørner sammen tirsdag kl. 18. 45 og onsdag kl. 17.00. Umiddelbart efter sidste kamp flyver GOG-truppen tilbage til Danmark.

Annonce

Upopulære familiefædre

GOG tabte i tirsdags 31-32 hos Eurofarm Pelister fra Nordmakedonien, og det er på alle måder en tur til glemmebogen.

Kampen blev spillet i en arena i Bitola, hvor temperaturen var nærmer de syv grader end de foreskrevne 18, GOG tabte altså opgøret, og så blev hjemturen noget af et mareridt.

Efter planen skulle truppen have fløjet mod Danmark og Hans Christian Andersen Airport i Odense umiddelbart efter kampen med start fra Nordmakedonien ved 01.00-tiden natten til onsdag - i det GOG-chartrede propelfly med to motorer. Men afgangen blev aflyst på grund af tæt tåge over lufthavnen i Odense, og i stedet måtte truppen returnere til hotellet.

Efter nogle timers søvn var det - med afgang 09.30 onsdag morgen - kurs mod Danmark. Nu var der imidlertid hård modvind, og det betød, at flyet måtte mellemlande to gange - i Budapest og i Leipzig - for at tanke. Da flyet så nærmede sig Danmark, stod det klart, at tågen fortsat forhindrede en landing i Odense, og flyet blev omdirigeret til lufthavnen i Aalborg med landing ved 17-tiden. Derefter gik turen med bus mod Fyn.

Det endte altså med, at hjemturen fra det tabte slag kom til at vare i godt 12 timer.

- Jeg er glad for, at spillerne fik nogle timers søvn natten til onsdag, men det var ikke alle familiefædre, der var lige populære, da de kom hjem sent onsdag aften, fortæller GOG-cheftræner Nicolej Krickau.


Jeg er glad for, at spillerne fik nogle timers søvn natten til onsdag, men det var ikke alle familiefædre, der var lige populære, da de kom hjem sent onsdag aften

Nicolej Krickau, cheftræner i GOGAllerede torsdag klokken 14.00 stillede GOG-spillerne til træning i Gudme for at indlede forberedelserne til lørdagens topkamp i Gudme mod Aalborg Håndbold.

Annonce

To point nok.

GOG har endnu ikke vundet på udebane i gruppespillet men har endnu tre forsøg - de to mod Trimo Trebnje i næste uge samt den afsluttende kamp i Sapp Arena i Mannheim mod Niclas Kirkeløkkes Rhein-Neckar Löwen, 2. marts.

På det tidspunkt er tyskerne, der har et hårdt kampprogram, altså allerede gruppevindere.

Nicolej Krickau vurderer, at yderligere to point i GOG's tre sidste kampe vil være nok til at nå en ottendedelsfinale.

GOG agter i øvrigt ikke at indgive en protest over kuldeforholdene i arenaen i Bitola, Nordmakedonien. Krickau siger:

- Forholdene var ens for begge hold.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Her er argumenterne for, hvorfor salget af Odense Havn til én entreprenør er en god idé - eller en rigtig dårlig

Annonce