Annonce
Sport

GOG henter islandsk streg - og er snart klar med ny højre back

Den 22-årige stregspiller og islandske landsholdsspiller, Arnar Freyr Arnarsson, er klar for GOG fra næste sæson som erstatning for Lars Hald, der indstiller karrieren. Foto: IFK Kristianstad

113 kilo og 201 centimeter skal ind og husere på GOG-stregen fra næste sæson som erstatning for Lars Hald. Klubben har hyret islandske Arnar Freyr Arnarsson fra IFK Kristianstad. Og GOG er måske på mere jagt i den svenske klub.

GOG holder fast ved den ungdommelige linje i sin trup.

Forleden offentliggjorde stregspilleren Lars Hald sit karrierestop efter denne sæson på grund af tilbagevendende problemer med sit ene knæ.

Nu er en ny streg på plads for GOG på en toårig kontrakt. Det er den islandske landsholdsspiller, Arnar Freyr Arnarsson, 22 år, der pt. spiller for stærke, svenske IFK Kristianstad.

Og det bliver en spiller, der "fylder" på stregen, som skal supplere svenske Oscar Bergendahl. Freyr er således 201 centimeter høj og vejer 113 kilo.

- Vi har fået en aftale med Arnar i kamp med blandt andet tyske klubber. Vi er meget tilfredse med, at han har valgt GOG. Vi kan tilbyde en topklub i den danske liga, og det er for flere spillere mere attraktivt end en bund- eller mellemklub i en stærkere liga - eksempelvis den tyske, siger GOG-direktør Kasper Jørgensen og tilføjer:

- Mange nordiske spillere ser den danske liga som en god mellemstation for udvikling til et hop til stærkere ligaer rundt om i Europa.

Efter sidste sæson sagde GOG farvel til tre norske spillere - Magnus Jøndal og Gøran Johannessen spiller nu i Flensburg-Handewitt og Henrik Jakobsen i franske Toulouse. GOG har fået den stærke islandske fløj, Odinn Thor Rikhardsson, til den igangværende sæson. En spiller, som man med garanti på sigt vil se i en stærk europæisk klub.

GOG er tilsyneladende også tæt på at få både en ny højre back og en ny målmand på plads som erstatning for henholdsvis Niclas Kirkeløkke og Ole Erevik.

- Vi er i realitetsforhandlinger med navne på begge positioner. Rent faktisk forventer jeg en underskrift fra vor nye højre back en af de nærmeste dage. Jeg kan roligt sige, at vi også får et tophold i næste sæson, fastslår Kasper Jørgensen.

Efter Sport Fyns oplysninger KAN der være tale om yderligere to spillere fra IFK Kristianstad, som GOG forhandler med, nemlig den venstrehåndede højreback Stig Tore Moen Nilsen samt målmand Leo Larsson.

GOG har ofte brugt IFK Kristianstad som træningsmodstander og har et indgående kendskab til holdet.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Regler må stoppe elløbehjul-rod

’Elløbehjul roder i bybilledet’. ’Elløbehjul kører for hurtigt der, hvor der er mange mennesker’. Sådan lød det i min radio i anledning af, at transportminister Benny Engelbrecht mandag holdt møde med de kommuner – deriblandt Odense - hvor det i dag er lovligt at køre på elløbehjul, og hvor elløbehjulene i dag fylder alt for meget i bybilledet på den kedelige måde. Både når de er i brug, og når de ikke er. Men radioværten kunne næsten ikke sige det mere forkert. Hvis et elløbehjul – som oftest ligger og – flyder et sted på gaden, så er det, fordi den person, der senest har brugt det, bare har smidt det. Uden så mange andre hensyn end at det lige passede mig bedst der. Og hvis der er for meget fart på elløbehjulet, så skyldes det udelukkende den, der styrer tempoet. For selvom elløbehjul er smarte, sjove og et godt alternativ til flere biler på vejene, så kan de hverken flytte sig fra et sted fra et andet eller sætte farten uden hjælp fra et menneske. Ansvaret for det rod, som er opstået i kølvandet på lovliggørelsen af elløbehjulene, ligger kun ét sted: Hos dem, der bruger dem. Det er derfor, der er opstået et behov for regler. Fordi tankeløsheden og fraværet af hensyntagen lever for godt hos nogle af dem, der bruger elløbehjulene. Vi skal alle sammen være her og kunne færdes sikkert i trafikken. Så det er mit ansvar, at jeg kigger mig for, inden jeg går over en vej – at jeg ikke bare træder ud i forventning om, at de hjulede trafikanter standser. Det er mit ansvar, at jeg sætter min cykel i et stativ eller i det mindste parkerer den, så den fylder mindst muligt på et fortov, fordi jeg lige skal hente et par bukser, en fløderand eller fire tallerkener. Og det er mit ansvar, at jeg ikke parkerer min bil foran en ud- eller indkørsel, så jeg spærrer vejen for andre. Men nogle brugerne af elløbehjul er ikke det ansvar voksent eller bevidst, og så må der regler til. Og sanktioner til dem, der ikke kan finde ud af at følge dem. Selvom det ville været meget nemmere, hvis vi bare ryddede op efter os selv og tog hensyn til andre.

Erhverv For abonnenter

- Kvinder er ved at banke sig selv tilbage til kødgryderne

Annonce