Annonce
GOG

GOG: Høj overligger ved virtuelt sponsorcykelløb

GOG's sponsorcykelløb i marts 2018 gav et overskud på 573.720 kroner. 9. juni gennemføres cykelløbet virtuelt. Foto: Karsten L. Sørensen
GOG gennemfører 9. juni en virtuel udgave af det sponsorcykelløb, som coronaen aflyste 7. marts.
Annonce

HÅNDBOLD: I GOG fortsætter initiativerne for at hente penge hjem i fraværet af forårets coronalukkede sæson, der skulle have indeholdt både DM-slutspil samt pokalslutspillet Final 4 i Jyske Bank Boxen i Herning.

Tirsdag den 9. juni gennemfører klubben det sponsorcykelløb, som skulle have været afviklet 7. marts - før ligaopgøret mod KIF Kolding. Kampen blev gennemført - men uden tilskuere - og af den grund blev det store VIP-arrangement i forbindelse med sponsorcykelløbet aflyst.

Den 9. juni mellem 19 og 21 løber eventen imidlertid så af stabelen - nu i en ny og virtuel udgave.

Setuppet er som det plejer på scenen med ryttere, der spinner løs i en time for at nå så mange kilometer som muligt, idet hver kørt kilometer udløser et beløb til klubben. Forskellen i år er imidlertid, at rytterne ikke sveder foran de spisende VIP-gæster men foran et kamera, så interesserede kan følge med live på computer, ipad eller mobiltelefon.

Cykelløbet har været en fast tradition i GOG siden 2012, og har siden givet liga-setuppet fra 400.000 kroner til et beløb på den gode side af en halv million kroner hvert år.

Mange af de "pakker", vi havde solgt til cykelløbet 7. marts, er således overført direkte til løbet 9. juni. Og vi sælger fortsat til løbet. Vi møder generelt en meget stor velvilje, når vi snakker med sponsorerne.

Kasper Jørgensen, direktør i GOG

Annonce

Vasket eller ej?

Trods det virtuelle setup tror direktør Kasper Jørgensen igen på et stort beløb til klubben.

- Målet er på omkring en halv million kroner, lyder det således fra Kasper Jørgensen, der tilføjer:

- Og det er ikke bare et skud. Mange af de "pakker", vi havde solgt til cykelløbet 7. marts, er således overført direkte til løbet 9. juni. Og vi sælger fortsat til løbet. Vi møder en meget stor velvilje, når vi snakker med sponsorerne.

Hovedparten af de GOG-ansatte - inklusive spillere og trænere - er fortsat hjemsendt under lønkompensationsordningen, men nogle bliver kaldt ind for at deltage i cykeleventen. Mads Bruus, kommerciel chef, varsler således blandt andet interviews med spillere, tilbageblik på sæsonen, kig ind i fremtiden og andre forskellige indslag i forbindelse med livesendingen.

Pr. 8. juni modtager GOG godt 1,7 millioner koner i lønkompensation, og klubben kan lægge godt en halv million kroner til det beløb med forlængelsen af ordningen frem til 8. juli.

Et salg af støttepakker har givet GOG op mod 250.000 kroner.

I den mere kuriøse afdeling har GOG også gang i en hjemmeside-auktion af trøjer, som spillerne har båret under kamp. Det fremgår ikke, om trøjerne har været en tur i vaskemaskinen. Men mon dog ikke?

Annonce
Annonce
OB

Michelsen efter nederlag: - Det var fortjent

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mad og drikke

Frankrig, vi ses igen

OB

Kampen minut for minut: OB tabte til Randers i den første kamp om Europa League-kvalifikation

Annonce