Annonce
GOG

GOG er på corona-standby resten af ugen

Anders Zachariassen i infight med Aalborgs Lukas Sandell den 10. oktober. Lige nu kæmper GOG'erne mest af alt med coronaen. (Foto: René Schütze/Ritzau Scanpix)
Spillere og stab er gået i selvisolation, og indtil der er svar på de nyeste coronatests søndag, vil klubben hverken spille kampe eller gennemføre træning. Man er i dialog med Fredericia om udskydelse af lørdagens kamp.
Annonce

HÅNDBOLD: Mandag aften kom det frem at Emil Madsen og træner Nicolej Krickau også var konstateret smittet med corona, og at klubben derfor ikke vil tage til Slovenien tirsdag for at spille deres EHF-kamp mod Trimo Trebjne. I forvejen var Søren Haagen og Kasper Kildelund allerede konstateret smittede.

Hele truppen og staben er nu adskilt og isoleret. Og det gælder i øvrigt også 2. divisions- og U19-holdet. Det fortæller holdets assistenttræner Keld Vilhelmsen til Sport Fyn:

- Det er træls, men det er ikke noget, vi er herre over selv. Vi følger de retningslinjer, der er udstukket fra DHF og sundhedsmyndighederne. Og så kan vi ikke gøre andet end det.

Mandag formiddag var spillerne samlet til træning, hvor Krickau og Madsen endnu ikke vidste, at de var smittede. Først fire dage efter - altså på fredag - er det muligt at spore eventuelle andre smittede.

- Vi må se hvad første test bringer, og så skal man testes to dage efter igen. Og så er vi helt henne på fredag og søndag, siger Keld Vilhelmsen.

Annonce

Arbejder på udskydelse

Derfor er GOG også i fortsat dialog med Fredericia om at rykke lørdagens opgør i herreligaen. For at få en kamp udskudt skal man have fem positive corona-tilfælde, men fynboerne tager ingen chancer og er allerede i kontakt med Fredericia.


Men jeg har det sådan, at der er ting, der er værre ikke? Vi må bare adlyde de ting, der kommer ovenfra.

GOG-træner Nicolaj Krickau om corona-situationen


- Det er klart, det gør man jo. Det er ligeså meget for vores som for deres skyld. Det er ikke et spørgsmål om det sportslige. Det er et spørgsmål om sundhed.

Og du tænker, at det godt kan lade sig gøre at udskyde den?

- Det tænker jeg. Selvom vores program er rigeligt presset. Og nu misser vi kampen i dag (tirsdag mod Trimo Trebjne, red.), så nu bliver det endnu mere presset. Men jeg har det sådan, at der er ting, der er værre ikke? Vi må bare adlyde de ting, der kommer ovenfra.

Sport Fyn har forsøgt at få en udtalelse fra både Nicolej Krickau og direktør Kasper Jørgensen, men det har ikke været muligt.

Annonce

Mest læste

Fyn For abonnenter

Det værste halve år i mit liv: Lilleholt sendt til tælling af corona, historisk krise i Venstre og et kølnet venskab med Løkke

Annonce
Annonce
Annonce
Middelfart For abonnenter

Efter afsløring af smitteudbrud og bekymring hos møbelfabrik: Nu bliver alle medarbejdere tilbudt coronatest

Annonce