Annonce
GOG

GOG: Dage med skånekost for profiler

Kaptajn Frederik Clausen er en af de GOG-profiler, som har fået lidt tiltrængt skånekost rent træningsmæssigt de seneste dage. Foto: Ole Nielsen/Ritzau Scanpix
Efter en hektisk periode har GOG en rimelig "rolig" optakt til nye udfordringer med start på DM-slutspillet og kvartfinaleopgør i Europa.

HÅNDBOLD: Der var store smil på ansigterne af GOG-spillerne - og ekstra mange omfavnelser spillerne imellem - efter den sidste kamp i grundspillet i søndags hos Fredericia HK.

Spillet havde ellers ikke været det store i pligtsejren, men kampen markerede afslutningen på en hektisk periode med to store mål i hus - et vundet grundspil i ligaen samt en plads i kvartfinalerunden i EHF European League. Og det trods svingende kvalitet i spillet og alvorlige skader til holdet siden VM-slutrunden i Egypten i januar.

Lørdag indledes en ny hektisk periode for holdet med start på DM-slutspillet - første kamp er hos KIF Kolding - og to europæiske kvartfinaler mod Wisla Plock fra Polen, men efter sejren i Fredericia har der været luft til forberedelserne og endog også til at dosere træningen i truppen i starten af ugen.

GOG's spilleprogram

Sådan spiller GOG frem til pausen med landsholdssamling og to EM-kvalifikationskampe i perioden 25. april til 2. maj:

Lørdag den 10. april: KIF Kolding-GOG (slutspillets Pulje 1).

Tirsdag den 13. april: GOG-Wisla Plock (1. kvartfinale i EHF European League).

Lørdag den 17. april: GOG-Sønderjyske (slutspillets Pulje 1).

Tirsdag den 20. april: Wisla Plock-GOG (2. kvartfinale i EHF European League).

Lørdag den 24. april (formentlig): Bjerringbro/Silkeborg-GOG (slutspillets Pulje 1).

Flere spillere, der har haft rigtig mange minutter på banen i de seneste uger, har således været på skånekost. Det gælder blandt andre den svenske stregspiller Oscar Bergendahl, playmaker Morten Olsen, back Mathias Gidsel, kaptajn og forsvarsgeneral Frederik Clausen samt bomberen Emil Lærke, der er kommet tilbage fra en langtidsskade.

Torsdag begyndte imidlertid de intense forberedelser til lørdagens kamp mod KIF Kolding, og de fortsætter fredag. Derefter kommer kampene som på en snor - første kamp mod Plock, slutspilskamp mod Sønderjyske, returopgør mod Plock samt (formentlig) slutspilskamp mod Bjerringbro-Silkeborg - før landsholdspausen fra 25. april til 2. maj.

Annonce

Flyver ud fra København

- Ud over de langtidsskader, vi er ramt af, er alle mand klar som situationen er nu og her, og jeg mærker en rigtig god stemning i truppen over de mål, vi har nået indtil nu, konstaterede cheftræner Nicolej Krickau før torsdagens træning.

Holdet kommer nu ind i 14 dage - frem til landskampspausen - med kampe lørdag-tirsdag-lørdag- tirsdag-lørdag, og selv om den ene kamp er i polske Plock - med deraf følgende rejseaktivitet - så kalder Krickau perioden for "fornuftig".

Kampen i Plock spilles tirsdag den 20. april. Truppen flyver fra København mandag morgen og hjem igen onsdag eftermiddag. Om lørdagen - altså 24. april - venter sandsynligvis den sværeste kamp i GOG's slutspilspulje ude mod formstærke Bjerringbro-Silkeborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Mai-Britt skal ikke længere holde vejret af nervøsitet: To år efter politiker-løfte er vakkelvornt vippeleje omsider blevet fikset

Annonce