Annonce
GOG

GOG'er på operationsbordet: Anders Zachariassen korsbåndskadet

GOG-stregen Anders Zachariassen er sandsynligvis ude i op mod et år med en alvorlig korsbåndsskade. Foto: Caus Fisker/Ritzau Scanpix
Mandag aften blev det bekræftet, at GOG's stregprofil, Anders Zachariassen, skal opereres for et overrevet korsbånd.

HÅNDBOLD: Tirsdag klokken 09.30 flyver GOG-truppen fra Hans Christian Andersen Airport i Odense med kurs Mannheim og fynboernes sidste gruppekamp i EHF European League mod Rhein-Neckar Löwen fra Bundesligaen. Før flyet letter, skal GOG'erne dog lige igennem endnu en coronatest.

Men i truppen er tankerne givet også hos den stærke landsholdsstreg, Anders Zachariassen, som blev alvorligt skadet i højre knæ i fredagens ligaopgør mod Ribe-Esbjerg HH i Blue Water Dokken i Esbjerg.

Mandag klokken 13.30 fik Zachariassen foretaget den anden og afgørende scanning af knæet, og mandag aften kom resultatet: Landsholdsprofilen har fået revet det forreste korsbånd i højre knæ over.

- Det var som ventet korsbåndet. Der bliver en operation, så snart hævelsen er aftaget (om to-tre uger, red.), skrev GOG-cheftræner, Nicolej Krickau, således i en sms til Sport Fyn.

Det betyder givet, at Anders Zachariassen er ude i op mod ét år.

Trods det alvorlige slag for klubben på Sydfyn ændrer GOG ikke på målsætningen om at vinde titler i foråret - det gælder både et dansk mesterskab samt et forsvar af pokaltitlen.

- Tingene bliver sværere uden Anders - det lægger jeg ikke skjul på. Men vi fik med succes tacklet Emil Lærkes alvorlige skade - og også Morten Olsens skade. Vi har fokus på løsninger, fastslår Nicolej Krickau.

Mathias Gidsel er ikke med til Mannheim, og det er veteranmålmand Søren Haagen heller ikke. Haagen har opgaver i sit civile liv som lærer.

GOG-truppen flyver hjem umiddelbart efter kampen i SAPP Arena, der starter 18.45.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce