Annonce
Kerteminde

Godt nyt til Sanne fra Havnen: Politisk flertal vil udlåne p-pladser til kolde fadøl

Der tegner sig nu et politisk flertal for at lade Restaurant Havnens forpagter Sanne Fonnesbæk leje to p-pladser hen over sommeren. Arkivfoto:Mette Louise Fasdal
Forvaltningen sagde nej, da Restaurant Havnen bad om at låne to p-pladser til sommer. Nu tager politikerne sagen på dagsordnen.

Kerteminde: Forpagter Sanne Fonnesbæks ønske om at leje to p-pladser af kommunen til udeservering bliver ved med at være et varmt emne.

Jesper Hempler (SF) havde troet, at det ville være let at finde enighed i teknisk udvalg om, at kommunen selvfølgelig skal imødekomme ønsket. Men så let var det bare ikke.


Annonce

Der var simpelthen for stor uenighed om sagen til, at vi bare kunne klare det med en snak i forbindelse med regulativet.

Jesper Hempler, udvalgsformand


Han er formand for miljø-, natur- og teknikudvalget, og han havde til deres møde forleden sat regulativet for udlån af kommunale arealer på dagsordnen.

- Så kigger vi på regulativet, men kan selvfølgelig ikke undgå også at snakke om den konkrete sag, sagde han op til mødet.

Men der var i udvalget bestemt ikke den enighed, Jesper Hempler havde regnet med.

- Der var simpelthen for stor uenighed om sagen til, at vi bare kunne klare det med en snak i forbindelse med regulativet, fortæller han. Han tilføjer, at der var enighed om, at regulativet er godt nok, som det er.

- Derfor tager vi nu Restaurant Havnens henvendelse som et selvstændigt punkt på næste møde, og så kan vi tage en afstemning.

Flertal for et ja

Det er godt nyt for Sanne Fonnesbæk, for allerede nu tegner der sig et flertal, der gerne vil låne hende de to p-pladser.

Jesper Hempler mener nok, at det kan lade sig gøre i en periode på fire-fem uger hen over sommeren.

Terje Pedersen  (DF) er ud fra det, han har fået forelagt, helt enig.

Lars Ole Valsøe (K) tilslutter sig:  - Hun skal have samme behandling som alle andre, det skal vi kunne finde ud af. Der kommer nok under alle omstændigheder til at mangle p-pladser til sommer. Så må vi ved bygrænserne sætte skilte op, der fortæller, hvor folk skal køre hen og stille deres biler.

Det har ikke været muligt at komme i kontakt med de to Socialdemokratiske medlemmer af udvalget.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce