x
Annonce
Odense

Godt nyt: OB og Albani giver gratis øl til søndagens kamp mod Silkeborg

OB har kun fået et point i de to første superligakampe efter vinterpause. Seneste et enkelt i søndagens udekamp mod Randers (billedet). Men nu får de faste fans noget at glæde sig over. Sæsonkortholdere kan få gratis øl eller sodavand under søndagens hjemmekamp mod bundholdet Silkenorg. Foto: Scanpix.
Antallet af solgte sæsonkort har aldrig været højere, og det fejrer OB og Albani ved at give sæsonkortholdere gratis øl eller sodavand til søndagens hjemmekamp mod Silkeborg.

OB's opstart efter vinterpausen har ikke været den bedste resultatmæssigt. Muligheden for at kunne spille om medaljer er blevet noget mindre efter nederlag til Brøndby hjemme og uafgjort ude mod Randers forleden.

Men nu har de stribede fans fået noget at glæde sig over. Det er udsigten til en gratis øl eller vand under søndagens vigtige hjemmekamp mod Silkeborg.

OB og Albani belønner sæsonkortholdere med gratis øl eller vand søndag mod Silkeborg. Grunden er, at den tidligere rekord for antallet af sæsonkort er faldet.

- Vi er meget glade og stolte over, at antallet af sæsonkort nu er det højeste i OB´s historie. Den gamle rekord er tilbage fra sæsonen 2013/2014. Vi har igennem hele 2019 oplevet en fantastisk opbakning fra vores fans og det er vi virkelige taknemmelige for. Det stærke fællesskab og sammenhold imellem fans og klub er fortsat ind i 2020, hvor vi havde knap 10.000 tilskuere på lægterne til kampen mod Brøndby d. 16. februar, siger kommerciel chef i OB, Jack Jørgensen, i en pressemeddelelse.

- Vi har arbejdet målrettet på at gøre stadionoplevelsen så attraktiv og hyggelig som muligt ved at skabe en forbedret ramme om OB’s kampe, som vores fans har efterspurgt. Nu er klubrekorden for flest sæsonkort slået, og det bekræfter os i, at vi er på rette vej i forhold til vores ambition om at gøre Nature Energy Park til hele Fyns hjemmebane, fortsætter Jack Jørgensen.

Den hidtidige rekord for salg af sæsonkort blev sat for seks år siden, og OB kan nu glæde sig over, at 3.961 fans nu er udstyret med et sæsonkort.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Link til de nyeste corona-tal

Leder For abonnenter

Det er okay at være ufuldkommen - det er Mette Frederiksen også

Vi fejrer som bekendt påske, fordi Jesus, Guds søn, i disse dage for næsten 2000 år siden blev korsfæstet, døde, blev begravet - og på tredjedagen genopstod fra de døde. Påskedagene er derfor en fortælling om lidelse, smerte og død - og samtidig om det ufattelige, det guddommelige, det ophøjede. Påsken er imidlertid også ramme om noget såre menneskeligt, velkendt og jordnært; om disciplenes dårskab og svigefuldhed, deres misgreb og fejltrin, deres løgne, deres ufuldkommenhed. For Jesu disciple var fejlbarlige mennesker som os andre. De var kyniske og selviske, frygtsomme og troløse; de fornægtede ham, de stak af i rædsel, de tvivlede. Selv Jesus viste sig som et menneske, da angsten og afmagten og smerterne overmandede ham: "Min gud, min gud, hvorfor har du forladt mig", råbte han, da han hang på sit kors. På den måde binder påskedagene det guddommelige og det såre menneskelige sammen. De menneskelige svagheder, som du og jeg rummer, rummede Jesus og hans disciple også. Det, som du og jeg ikke magter, magtede Jesus og hans disciple heller ikke. For frygten er svær at bære, lidelsen er svær at bære, døden er svær at bære. Ikke mindst i disse tider. Påsken er tillige forræderiets tid. Om lidt forråder Judas sin kammerat. I den nattemørke Getsemane Have vil Judas gå hen til Jesus og kysse ham, give ham et judaskys, så de romerske legionærer kan anholde Guds søn og siden torturere og dræbe ham. De færreste af os har sendt et andet menneske i døden, men de fleste af os har ikke desto mindre svigtet et menneske, svigtet en tillid, snydt på vægten – og derfor kan fortællingen om Judas’ forræderi være genkendelig for mange af os. På søndag sker der noget ufatteligt: Jesus sætter sig ud over døden, genopstår fra de døde og bliver på den måde guddommelig. Inden da viser han og hans disciple sig som lige så ufuldkomne mennesker som alle os andre, statsminister Mette Frederiksen inklusive. Det giver en særlig ro for alle, uanset om man tror eller ej: At selv den, der er guddommelig, kan være ufuldkommen. Ligesom os andre.

Danmark

Live: Ikke alle skoler og daginstitutioner åbner efter påske

Nyborg

Ingen voldspil i år: Cyrano udsættes

Annonce