Annonce
Debat

Godsejeren, bilen og isen

Chefredaktør Mogens G. Madsen, Vejle Amts Folkeblad.
Utroligt hvor travlt nogle kan have det overfor andre folks penge
Annonce

Når jeg nu skal være sådan 100 procent ærlig, så må jeg nok indrømme, at i en ellers stille vinterferieuge, hvor nyhedsstrømmen er lidt trægere end ellers, så kom historien om godsejeren, der kørte gennem isen med sin bil på Rohden Gods ikke helt på tværs.

I vores verden tæller vi - som mange nok ved - interessen for artikler i såkaldte klik. Helt enkelt hvor mange, der har klikket på en historie for at læse den. Og i ferieperioder er trafikken som regel lidt tungere end ellers. Men historien om Anders Kirk Johansen, der lige testede isen med en off-roader, og røg igennem, gik land og rige rundt. Han breakede selv historien på de sociale medier med et billeder af bilen, hvor bagenden var røget gennem isen, og en bemærkning om "at det var da godt, at jeg ikke tog Rolls'en."

Bare en kæk bemærkning, der jo nok også skulle tages som udtryk for, at han godt vidste, at han så lidt dum ud med bilen hængende der i isen. Men det slipper man ikke ustraffet for på de sociale medier, især ikke fra mennesker, der ikke ejer for fem flade ørers humor. Godsejeren havnede i en shitstorm på isen af rang.

Herregud, hvor er det egentligt lidt deprimerende så travlt nogle kan have det overfor andre folks penge. Anders Kirk og resten af familien har investeret ganske solidt på Vejle-egnen og skabt en række arbejdspladser, og givet byen noget af værdi, som f.eks. Fjordenhus.

Det var blot én af ugens vinterferie-historier. Her følger tips til flere.Lunt på toilettet

Skovlegepladsen i Sønderskoven har fået ny toiletbygning, som passer ind i stilen med de øvrige legefaciliteter på stedet. Foto: Torben Juhler

Tissetrængende vandrere i Sønderskoven kan se frem til, at der indrettes et toilet med varme i gulvet og andre fine forhold.

Læs om det her.

Lokalplanforslag trods protester

Kristian Kryger har planerne om at bygge 69 boliger på en stejl skrænt ved Vardevej 151. Foto: Mette Mørk

Teknisk udvalg har godkendt, at der nu send et lokalplanforslag om 69 boliger ved Vardevej i høring. Det er ikke alle, der er glade for det.

Læs historien her.

Gravearbejde kan give køer

Klaus Jensen, ingeniør ved Vejle Spildevand, har tidligere fortalt om det store kloakprojekt i Vejle Amts Folkeblad. En del af formålet er at få skilt regnvand fra spildevand og samtidig sikre tørrere kældre i boligforeningen Østerbos afdeling. Arkivfoto: Michelle Madsen

Nu starter et omfattende gravearbejde i Østbyen, og det kan ikke undgå at give lidt knas i trafikken.

Det kan du læse mere om her.

Hvorfor er der ikke vagter i supermarkederne?

Varehuschef Thomas Bæk, Kvickly

Hvorfor er det ikke vagter i supermarkederne, spurgte en af avisens vakse læsere. Og vi fik svar i Kvickly og Føtex.

Læs om det her.

Isen holdt ikke

Anders Kirk Suzuki

Og som antydet i indledningen så var der en godsejer, der havde for stor tiltro til isens bæreevne.

Læs mere her.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Rahbæk Juel efter statsminister-kritik af coronasmitten i Vollsmose: - Nu er der hul på bylden med testene

Odense

Udmelding på pressemøde om coronaudbruddet i Vollsmose: Massivt flere test og flere muligheder for isolation af syge i bydelen

Annonce