Annonce
Nyborg

Godsejer: Hvem har snuppet min elscooter?

Erik Juels handicapscooter er forsvundet. Nu er den efterlyst og tyveriet meldt til politiet. Arkivfoto: Niels Svalebøg.
Hofjægermester Erik Juel kan ikke længere køre rundt i parken ved Juelsberg nord for Nyborg. Han efterlyser sin elscooter, som forsvandt for en måneds tid siden.
Annonce

Juelsberg: Elscooteren er gammel og slidt. Men godsejer og hofjægermester Erik Juel er afhængig af køretøjet, når han skal rundt og se til træerne i den store park ved Juelsberg, og derfor er han godt træt af, af at scooteren er blevet stjålet.

Scooteren holdt parkeret udendørs ved godset, da den blev fjernet den 7. maj. Siden er den ikke dukket op, og derfor efterlyser godsejeren nu handicapscooteren gennem avisen.

- Det er nok bare drengestreger. Der er sikkert nogen, der har taget den, fordi de kedede sig her under coronakrisen, siger godsejeren, der i dag bor i Troense på Tåsinge, men kommer på godset en gang imellem.

Den 88-årige godsejer havde børnelammelse som barn, og derfor er han svækket og kan ikke gå rundt i parken.

- Jeg savner ikke scooteren i hverdagen, for der bruger jeg rollator. Det er kun, når jeg skal rundt i parken ved Juelsberg, jeg bruger den, siger Erik Juel.

Tyveriet er anmeldt til politiet, men Erik Juel ønsker ikke, nogen skal straffes for tyveriet. Han vil bare gerne have scooteren tilbage igen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce