Annonce
Sport

Godkendt indsats i Højbjerg giver OBK-optimisme - før kampen mod Værløse

OBK har igen etableret et slagkraftigt hold, og der bliver gang i sagerne og sang i gaderne, når Værløse er gæsten i Godthåbsgade torsdag aften. Desværre uden tilskuere. Foto: OBK
Godkendt indsats i Højbjerg giver tro på sagerne før hjemmekampen mod Værløse.

BADMINTON: Ligamandskabet fra RSL Odense OBK måtte drage hjem fra århusianske Højbjerg med et 3-6 nederlag i badmintontaskerne. På trods af nederlaget er det en optimistisk OBK-formand, der ser fremad til torsdagens holdkamp på hjemmebanen i Godthåbsgade, hvor Værløse kommer på besøg.

- Det var absolut en godkendt indsats, og med lidt held havde vi også kunne taget et point mere, siger Henrik Kryger og peger på det yderst tætte nederlag i 1. herredouble, hvor Søren Gravholt og OBK’s debutant Koceila Mammeri taber med 23-21, 24-22 til Kim Astrup/Mads Vestergaard.

OBK-formanden roser også franske Koceila Mammeri for en super flot indsats i 2. mixed double, hvor han sammen med Maiken Fruergaard vinder 21-17, 11-21, 21-16 over Anders Skaarup Rasmussen/Natasja P. Anthonisen.

Annonce

Samtidig fremhæver Henrik Kryger også OBK’s 1. herresingle Pablo Abian, der vinder over Hans Kristian Vittinghus med 21-19 i 3. sæt. Den sidste sejr til de fynske farver kom i damedoublen, hvor RSL Odense OBK’s Maiken Fruergaard og Sara Thygesen vandt sikkert i to sæt.

- Det var en rigtig god kickstart på ligakampene, og en fin optakt til kampen mod Værløse torsdag aften. Hvis vi kan hente et godt resultat her, så hænger vi på i kapløbet om en plads i slutspillet, siger Henrik Kryger.

Live-streames

Lige nu ligger RSL Odense OBK nr. 7 i ligaen med 38 point – og der er blot 5 point op til en plads i top-4 hvor Vendsyssel har 43 point. Værløse ligger nr. 3 med 46 point.

Der er kampstart mellem RSL Odense OBK og Værløse torsdag kl. 18.30. Kampen live streames på YouTube fra kl. 18.00 på to kameraer. Links til live stream bliver slået op her på OBK’s FB-side.

Af hensyn til de gældende Covid-19 restriktioner afvikles kampen uden adgang for tilskuere samt RSL Odense OBK's sponsorer m.m.

Annonce
Odense For abonnenter

Rollo skabte utryghed i villakvarter: Nu er han død

Danmark

Fredagens coronatal: Rekordmange tilfælde - over 46.000 smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Sort røg fra skorstenen: Fynsværket skal droppe kul, men sidste år blev der skovlet ekstra meget kul i ovnen

Erhverv For abonnenter

Utrygge buschauffører: Flere og flere unge stiger på bussen og siger, de har astma, for så skal de ikke bære mundbind

Fyn

Chefredaktøren anbefaler: Fem varme historier i en kold tid

Kerteminde

Restaurant åbner efter planen i forsommeren: Nu er firkløveren bag klar med koncept og navn

For abonnenter

Mads og Lena fra 'Årgang 20': Hvis et af børnene ikke vil på tv længere, så stopper vi

Navne For abonnenter

Dødsfald: Trompeten har lydt for sidste gang: Peter var både til Carl Nielsen og det populære

Danmark

Fredagens coronatal: Rekordmange tilfælde - over 46.000 smittede

Fra vild efterspørgselhåndsprit til total opbremsning inden ny bølge: Kiilto har været gennem to års turbulent rutsjebanetur

Faaborg-Midtfyn

Den sidste hjælpende hånd fra afdød ildsjæl: Efterlader millionbeløb til en række af områdets foreninger

For abonnenter

Phillip har kæmpet mod DSB halvanden måned efter tanketorsk: - Jeg glemte tasken - men de stjal computeren

GOG

Emil Lærke er tabt for GOG og skifter til udlandet til sommer og direktør Kasper Jørgensen er virkelig ærgerlig over det.

Erhverv For abonnenter

Buschauffører vil have fordøren lukket og kontanterne ud:  - Bliver vi lagt ned, bliver trafikken i Odense også lagt ned

Middelfart

International handelsvirksomhed får nej til at fjerne bevaringsværdig skorsten: Den skal i stedet renoveres med hjælp fra fonde

Annonce