Annonce
Assens

Godkendelse kom i sidste øjeblik: Børnehave får lov at fortsætte

Rengormen Naturbørnehave får lov at køre videre fra 1. oktober. Arkivfoto: Rasmus Vestergaard
Regnormen Naturbørnehave er blevet godkendt af Assens Kommune til at fortsætte som selvejende institution fra 1. oktober.
Annonce

Jordløse: Klokken 12.19 på septembers absolut sidste dag landede et vigtigt brev i Regnormen Naturbørnehaves e-boks. En godkendelse fra Assens Kommune, som betyder, at børnehaven må drives videre som selvejende institution fra 1. oktober.

Hvis ikke godkendelsen var kommet, skulle Regnormen lukke sammen med Friskolen i Jordløse, der er under konkursbehandling.

- Det er så fedt, jeg er så glad og lettet, jubler Sarah Hjorth Hansen, som er bestyrelsesformand for den selvejende institution.

Hun er også træt.

- Det skal ikke være nogen hemmelighed. Men vi (bestyrelse og personale, red.) er megalettede over, at de 200-300 timer, vi har brugt den sidste halvanden måned, har givet udslag, så vi stadig har et børneliv i Jordløse, siger hun.

Annonce

Midlertidig lejekontrakt

På et møde i sidste uge gav Assens Kommune en indikation om, at godkendelsen ville komme, så bestyrelsen sad ikke på nåle og ventede på, at den skulle komme i e-boks, tilføjer hun.


Vi har en tro på, at vi får lov at blive (efter nytår, red.). Det bliver interessant at se, om der interesse for bygningerne overhovedet, nu de bliver sat til salg, lyder det fra hende

Sarah Hjorth Hansen


Regnormen starter op med den nuværende leder, Linnea Nygård, to pædagoger på deltid, en pædagogmedhjælper på deltid og to ungarbejdere, der skal hjælpe med forefaldende arbejde.

Regnormen har pt. 13 børn, men er blevet godkendt til 20 og forventer at ramme loftet om få måneder. Derfor vil man gerne udvide til 24 børn i foråret 2021, og har til formålet fået doneret en pavillion af virksomheden Cabinplant, fortæller Sarah Hjorth Hansen.

Friskolen i Jordløse er under konkursbehandling, men Regnormen har fået en midlertidig lejekontrakt, der sikrer, at den må bruge sine lokaler, som hører under friskolen, frem til nytår. Sarah Hjorth Hansen er håbefuld:

- Vi har en tro på, at vi får lov at blive (efter nytår, red.). Det bliver interessant at se, om der interesse for bygningerne overhovedet, nu de bliver sat til salg, lyder det fra hende.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg

Sundhedshus på giftig grund

Udland

Anden bølge er i gang: Tyskland kan blive lukket land for danskere lige om lidt

Erhverv For abonnenter

Lukkede fabrik i Ringe: Nu tjener fynsk kæmpe koncern penge igen

Annonce