Annoncørbetalt indhold

Gode tips til at få mere ud af hjemmearbejdet

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Selvom det for nogle kan virke meget unaturligt, er der mange danskere, der er blevet nødt til at affinde sig med at arbejde hjemmefra over det seneste år. De fleste er så småt begyndt at komme tilbage på arbejdspladsen igen, og for mange er det også efterhånden på fuld tid. Det er dog langt fra alle, der er så heldige, og nogle arbejdspladser har af den eller den anden grund ikke mulighed for at åbne op for, at de ansatte kan komme tilbage. Har du udsigt til længere tids hjemmearbejde endnu, kan du få nogle gode tips herunder.


Annonce

De fysiske rammer er vigtige

Når du skal sidde der og koncentrere dig dag ind og dag ud i løbet af en arbejdsuge, sætter det også nogle krav til de rammer, som du sidder og arbejder i. I den seneste tid har det klart været en fordel, hvis man har haft et hjemmekontor i boligen - og du kan jo heldigvis stadig nå at få indrettet et.

Der er naturligvis forskellige definitioner af gode fysiske rammer, og det er også forskelligt fra arbejde til arbejde, hvad du har brug for, for at få succes. Men en god kontorplads i hjemmet med alle de nødvendige kontorartikler er i hvert fald et godt sted at starte.


Husk den gode næring

Når du sidder derhjemme, og du ikke lige har en kantine til rådighed, som du måske ellers har haft på din arbejdsplads, kan det godt være svært at overskue madssituationen. Det kan hurtigt blive fristende bare at vælge de nemme løsninger, da du på den måde kan spare en hel del tid. Men det er bare ikke altid, at de nemme løsninger er de bedste for dig og din krop.

Din energi kommer fra din næring, og uden energi bliver det svært at lave en ordentlig indsats på arbejdet. Det er derfor vigtigt, at du får god, næringsrig mad at spise, mens du sidder og arbejder. Det er det vel at mærke altid.


Det er vigtigt at skelne mellem arbejde og fritid

Noget af det sværeste ved at arbejde hjemmefra kan være, at du ikke længere har lige let ved at sætte en skillevæg imellem arbejde og fritid. Før i tiden var det for mange relativt nemt, fordi arbejdet jo foregik et sted, og din fritid foregik et helt andet.

Nu kan det godt være noget sværere at skelne imellem arbejde og fritid, fordi de to foregår stort set samme sted.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.