Annonce
Faaborg-Midtfyn

Gode råd: Sådan får du penge fra fonde

Ferritslev Fritidshus' nyeste del er fra 1999, og den skal som følge af udvidelsen forlænges ud mod parkeringspladsen, hvor der vil forsvinde fem-seks parkeringspladser. Men de vil blive genetableret et andet sted ved fritidshuset. Foto: Hardy Hounsgaard
Annonce

Egon Hansen, koordinator i Ferritslev Fritidshus, har formået at hente 2,2 millioner kroner fra forskellige fonde til en udvidelse af huset.

Her kommer han med nogle gode råd til, hvordan man bærer sig ad med at få fondsmidler.

1 Læs avisen

Læs Fyens Stiftstidende og følg med i, hvad der sker. I avisen læste jeg om Nordea-fondens "Her bor vi-pulje", som uddeler 60 millioner kr. til projekter, som styrker lokale fællesskaber. Det er også en god idé at sætte sig ind i, hvilke ting, de forskellige fonde støtter og undersøge, hvad de tidligere har givet penge til.

2 Hav tålmodighed

Vær opmærksom på at overholde de deadlines, der er for at søge. Og man skal være indstillet på, at det kan tage lang tid, inden en ansøgning behandles. Det kan også være, at man skal søge igen og komme med uddybende oplysninger. Man skal heller ikke være bange for afslag. Ud af ti ansøgninger får vi afslag omkring syv gange.

3 Kurser i fundraising

Frivilligcenteret i Faaborg-Midtfyn har kurser i fundraising, hvor man kan få inspiration til, hvordan man søger fondsmidler. Der er dog ikke nogen af de kurser i øjeblikket på grund af corona-situationen. På hjemmesiden frivilligmidtfyn.dk kan man få gode råd og se en oversigt over fonde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Dyster corona-prognose for Danmark: Kraftigt stigende smitte og tocifrede dødstal til jul

Fyn

Kendt fynsk kok i spil som Årets Fynbo

Kerteminde For abonnenter

Kommune meldt til Arbejdstilsynet for nedrivning af silo: - Det er helt vanvittigt, det de har gang i

Kerteminde

Lokal entrepenør klagede over giftigt pcb: Nu har Arbejdstilsynet været i Kerteminde

Annonce