x
Annonce
Fodbold

God træningskamp: Middelfart slår 1.divisions-hold

Topscorer og anfører Casper Johansen udlignede til 1-1 på straffespark for Middelfart Boldklub i træningskampen mod Kolding IF fra 1. division. Foto: Ole Nielsen
Spillerne fra Middelfart Boldklub hentede en sejr på 2-1 over Kolding IF fra 1. division i en træningskamp.

FODBOLD: 2. divisionsholdet fra Middelfart har haft en dårlig vane i testkampene op til forårsstarten med at komme tidligt bagud og dermed skulle indhente en føring. Således også i torsdag aftens kamp på hjemmebane, hvor Kolding IF fra 1. division kom godt ud af starthullerne og pressede de blå baglæns. Og allerede efter syv minutter gik det galt, da de kvikt kombinerende Kolding-angribere entrede det blå felt og fik trykket af og scoret på en ripost ved Morten Hansen.

I de efterfølgende minutter holdt gæsterne presset i det råkolde vejr. Hjemmeholdet havde svært at holde på bolden helt op til en position, hvor der kunne afsluttes. Og der blev tøvet lige rigeligt længe, da et par chancer bød sig til.

Middelfart-træner Jens Letort skiftede Esben Petersen ind på midten til anden halvleg. Fra starten på de sidste 45 minutter spillede hjemmeholdet sig hurtigt frem til flere chancer, hvor især Frederik Høgh, Esben Petersen og Peter Kristensen var iøjnefaldende.

Det skulle dog blive andre, der fremtvang en udligning efter små 10 minutter. Nicolaj Hagelskjær skød frem fra sin backposition og fik en bold i medløb i feltet. En Kolding-forsvarer forivrede sig og fældede den blå raket, og så blev der dømt straffespark, som topscorer Casper Johansen koldblodigt udnyttede.

Der skulle gå mindre end fem minutter, før der helt blev vendt rundt på kampen. Frederik Høgh, Peter Kristensen og igen Nicolaj Hagelskjær så et hul i Kolding-forsvaret, og Hagelskjær sparkede bolden fladt ind i det lange hjørne.

Begge hold havde chancer, der kunne have ændret stillingen, men tilbage stod indtrykket af en godkendt indsats fra Middelfart, der både viste kampgejst, løbevillighed og god omgang med bolden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Indland

Aflysning kan blive katastrofal: Publikum afgør, om Tinderbox overlever

Debat

April 1960: Brand på Anderupgaard

Annonce