Annonce
Nordfyn

God start for nyt motionsfællesskab

20 mountainbikere var mødt op til den første cykeltur med start fra Veflinge Hallen. Næste tur er søndag den 20. oktober klokken 09.30. Foto: Privat
20 mountainbikere deltog i første udgave af Mandfolk på MTB - Team Nordfyn, der afvikles hver søndag med start fra Veflinge Hallen.

Veflinge: Søndag den 13. oktober så et nyt motionsfællesskab på Nordfyn dagens lys for første gang.

20 mountainbikere - 17 mænd og tre kvinder - stod klar med deres cykler foran Veflinge Hallen og trippede for at komme ud og få noget frisk luft i håret og sved på panden.

Ronald Sørensen fra Veflinge, der er medstifter af det nye MTB-fællesskab, Mandfolk på MTB - Team Nordfyn, var tilfreds med fremmødet.

- Det gik godt, og vi er glade for, at så mange valgte at dukke op. Vi cykler cirka 15 kilometer hver gang, og der er plads til alle, da det er det sociale, som er i centrum hos os, fortæller han.

Det nye initiativ er skabt i et samarbejde mellem cykelklubben Team Nordfyn i Veflinge, Veflinge Gymnastik- og Idrætsforening og "Bevæg dig for livet – Cykling", som DGI Cykling og Danmarks Cykle Union blandt andet står bag.

Der er etableret MTB-hold i hele landet med det formål at få folk til at motionere i et sjovt og hyggeligt fællesskab, hvor det ikke handler om at køre hurtigt men at få rørt sig. Der deles op i grupper, så deltagerne motionerer med andre på ens eget niveau.

Annonce

Kvinder er velkomne

Selvom holdet hedder Mandfolk på MTB - Team Nordfyn, er kvinder også meget velkomne. Næste tur er søndag den 20. oktober klokken 09:30 foran Veflinge Hallen, og der køres hver søndag hele vinteren igennem.

- Vi overvejer, om vi til foråret skal lægge en hverdagsaften oveni, når det er mere lyst om aftenen, fortæller Ronald Sørensen.

Vil du vide mere om turene, eller ønsker du at tilmelde dig, kan du kontakte Ronald Sørensen på 22 89 90 10. Det koster 50 kroner for resten af året, og 250 kroner for hele 2020. Så er man medlem af Team Nordfyn, som er en del af VGIF. Du skal selv medbringe en mountainbike.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Vindue knust: Hærværk på Ebberup Skole

Læserbrev

Klima. Odense uden CO2 i 2025

Annonce