Annonce
Erhverv

God service er humlen i det hele

Humle-depotet lever af at levere fleksible løsninger. Foto: Christian Nordholt
Hos Humle-Depotet ApS i Assens er den vigtigste værdi god service. Det handler om at være hurtige og stabile, men også om at være fleksible og kunne levere noget, som de store leverandører af øl, sodavand og læskedrikke ikke kan, forklarer ejer og direktør Claus Bredning.
Annonce

ASSENS: God service. Det er et vidt begreb, men for Humle-Depotet ApS i Assens er det essensen af virksomheden. Det, der bliver navigeret efter.

God service er nemlig det, der adskiller det lille firma fra de store leverandører på markedet.

For Humle-Depotets kunder er god service blandt andet at kunne få leveret på andre dage end lige de faste leveringsdage.

- Jeg har altid telefonen på mig, og hvis jeg ikke selv er her (på lagret i Assens, red.), så er der altid en medarbejder, jeg kan ringe til og få til at køre ud, fortæller ejer og direktør Claus Bredning, der har trådt sine barnesko på et øldepot, da hans far Poul Erik Bredning var depotejer frem til 1998, og Claus Bredning er opdraget til "god gammeldags service".

I 2005 blev så Claus Brednings tur til at blive depotejer, og dyderne fra barndommen har han taget med sig som virksomhedsejer.

- Jeg har selv kørt for flere af de store, og jeg oplevede, at der var mange ting, som ikke kunne lade sig gøre. Så da jeg startede selv, tænkte jeg, at det skulle være sådan, at vi finder løsninger, for sådan har vi altid gjort, fortæller han.

Jeg har selv kørt for flere af de store, og jeg oplevede, at der var mange ting, som ikke kunne lade sig gøre. Så da jeg startede selv, tænkte jeg, at det skulle være sådan, at vi finder løsninger, for sådan har vi altid gjort.

Claus Bredning, direktør og ejer, Humle-Depotet ApS

Annonce

Sortiment ligger fast

For god service handler også om at kunne levere noget, de andre ikke kan. For eksempel at kunne levere små mængder og at pakke i nogle størrelser, som ikke er standard.

- Vi har lavet Fars Værkstøjskasse, som vi sælger sindssygt meget af. Det ligner en gammeldags værktøjskasse, og så står der 10 specialøl i. Sådan noget kan de store ikke lave, men det kan vi, fordi vi er fleksible og har nogle klubber og foreninger, som kommer og pakker for os, forklarer Claus Bredning.

- Vi skal også levere 60 paller til Coop snart. De er pakket i nogle specielle kasser, og det er noget, som de store ikke kan håndtere. Vi kan lave specialordrer og levere specialprodukter.

Men god service kommer ikke til at betyde, at Humle-Depotet tager flere produkter i sortimentet.

- Nej, vi holder os til det, vi er gode til. Ind imellem er der nogle kunder, som har et stort arrangement, og så kan vi godt levere chips for eksempel, men ellers holder vi os til øl, vin, sodavand og læskedrikke, siger Claus Bredning.

- Det er det sortiment, vi kan levere og håndtere på en tilfredsstillende måde, og hvor vi er sikre på, at kunderne får det, de forventer. Vi vil ikke risikere ikke at kunne leve op til det.

Annonce

Flere nicheprodukter

Men der kan sagtens ske noget inden for sortimentet. Det handler nemlig om hele tiden at kunne levere noget nyt og spændende og gerne noget, som man ikke kan få andre steder.

- Vi er udfordret af, at mange kæder er begyndt at købe ind i udlandet, men så må vi bare gøre det bedre. Det er blandt andet at kunne levere nogle nicheprodukter. For tiden har vi for eksempel Vadehavsøl, som vi sælger i stor stil ved Vesterhavet, og sådan nogle produkter skal vi have flere af rundt omkring, fortæller Claus Bredning.

- Der sker så meget med nye produkter og nye smage på det her marked, og vi finder nicheprodukter i samråd med vores kunder, og så skifter vi produkterne ud, når de ikke er interessante længere, slutter han.

Humle-Depotet ApS

Humle-Depotet ApS (tidl. Depotet ApS) er Fyns største øldepot, der leverer øl, fadøl, sodavand, saft, mineralvand og spiritus til erhverv og private. Erhvervskunderne er blandt andet restaurationer, supermarkeder, købmænd, kantiner, virksomheder og skoler.

Humle-Depotet er fordelt på fire adresser i Assens. Det primære lager ligger på Løimarksvej, hvor administrationen også ligger. De andre dele af virksomheden ligger på Industrivej og Tobaksvej.

Pr. 1. oktober er Humle-Depotet udvidet med et lager i Karlslunde på Sjælland.

I regnskabet for 2018 har virksomheden haft en bruttofortjeneste på 4,5 millioner kroner mod 4 millioner kroner i 2017.

I det seneste regnskab er egenkapitalen opgjort til 1,4 millioner kroner.

Claus Bredning har trådt sine barnesko i et øldepot og har taget de klassiske dyder til sig og driver virksomheden med det mål "at yde en god service". Som direktør er han nødt til at bruge meget tid på kontoret og for tiden bruger han en del energi på at lave aftaler med kunder på Sjælland, hvor Humle-Depotet ApS har åbnet nyt lager i Karlslunde. Foto: Christian Nordholt
Det kniber med pladsen på Løimarksvej i Assens, så derfor har Humle-Depotet bredt sig på fire adresser i byen. Direktør Claus Bredning erkender, at det ikke er optimalt, men det er den bedste løsning pt. Foto: Christian Nordholt
Humle-Depotet kan levere øl, sodavand, læskedrikke og kildevand fra dag til dag. Og det sortiment bliver der ikke ændret på. For som Claus Bredning forklarer, så handler det om at gøre det, man er bedst til. Foto: Christian Nordholt
Humle-depotet. Foto: Christian Nordholt
Humle-depotet. Foto: Christian Nordholt
Humle-depotet. Foto: Christian Nordholt
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

En ny kærlighed med svære vilkår: - Det er specielt at fri til en kvinde, når man er gift med en anden

Coronavirus

Live: Sundhedsstyrelsen anbefaler øget brug af mundbind hos lægen

Odense

Fyns Politi: Personer i voldsom bilulykke på Østerbro har ikke tilknytning til bandemiljøet

Annonce