Annonce
Kerteminde

God juletegning kan give konfekt til hele klassen: Langegades Bageri udskriver konkurrence blandt skoleklasser

Langegades Bageri gentager sidste år succes med en stor julekalender. Men i år bliver det en lokal tegning, der kommer op i vinduet. Arkivfoto: Langegades Bageri
Langegades Bageri vil have en lokalt tegnet julekalender i deres vindue i år. Derfor udskriver de konkurrence blandt alle kommunens 4.-7. klasser.

Kerteminde: Ligesom sidste år vil Langegades Bageri igen i år klistre hele deres vindue til med en stor, flot julekalender og uddele kalendergevinster i decemberdagene. Hver dag vil en låge blive åbnet, og bag lågen kan man se, hvem der har vundet dagens gevinst.

- Jeg synes, at der sker for lidt i Kerteminde til jul, så vi vil gerne bidrage med lidt til at gøre julebyen mere festlig. Jeg kan huske, da jeg selv var barn i Kerteminde, der skulle far og jeg altid ned om aftenen og se på de fint julepyntede butikker, siger bager Henrik Bendtsen.

- Og det er jo det vi kan, som internetbutikker ikke kan - bidrage til lokalsamfundet.

Men ud over at udlove en kalenderpræmie hver af dagene i december, så har bageren i år fundet på, at der også skal være konkurrence om selve julekalenderen.

- Vi udskriver en konkurrence blandt alle kommunens 4.-7. klasser om at levere den flotteste juletegning. Vindertegningen vil blive brugt som dette års julekalender, der skal fylde hele bagervinduet, fortæller Henrik Bendtsen.

- Præmien til den klasse, der vinder, er en konfektdag med to konditorer fra Odense Marcipan. Den falder den sidste torsdag inden juleferien, så der er lidt ekstra at gumle på i julen.

Sidste frist for at indlevere tegningen er den 30. oktober, og bidragene vil blive vurderet af en uvildig dommerkomité bestående af Karl "Krølle" Nielsen, turistchef Dorte Frandsen samt provsten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce