Annonce
Nordfyn

Go’on har åbnet tankstation i Søndersø

Go’ons nye tankstation i Søndersø. Pressebillede
Annonce

Søndersø: Det danskejede olieselskab Go’on har åbnet en ny tankstation i Søndersø. Det blev fejret i begyndelsen af november med billig brændstof og god service.

Tidligere har tanken været et Bonusanlæg, som Go’on nu har overtaget. Peter M. Hansen driver og ejer tankanlægget, og har gjort det i seks år.

Go’on har siden 2009 åbnet 156 tankstationer, og der er flere på vej. Det er en klar strategi hos Go’on, at placere stationer, der hvor andre er flygtet fra. Derfor er tankanlæggene typisk placeret i lokalområder, hvorfor virksomhedens slogan går under ”Vi holder de lokale kørende”.

Go’on samarbejder med cashbackAPP, som giver kunderne mulighed for at optjene minimum syv øre per liter brændstof, de tanker. Det kræver blot, at man har et Dankort, som så tilmeldes ved cashbackAPP, og derefter optjener kunden automatisk penge, hver gang de tanker med det tilmeldte Dankort.

Når kunderne har tilmeldt sit Dankort til cashbackAPP, kan der også optjenes penge hos over 1.500 andre butikker, som eksempelvis ved parkering, på hoteller og restauranter.

Annonce
Annonce
OB

Michelsen efter nederlag: - Det var fortjent

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mad og drikke

Frankrig, vi ses igen

OB

Kampen minut for minut: OB tabte til Randers i den første kamp om Europa League-kvalifikation

Annonce