Annonce
Nyborg

"Glemmer du": To generationer kolliderer på scenen

Det er Cafe Liva, der står bag forestillingen med Lane Lind, Lars Knutzon, Mette Marckman og Lasse Christian Schmidt på scenen. Privatfoto.

"Glemmer Du" er navnet på forestillingen fra Café Liva, som lørdag 9. februar kl. 19.30 kan opleves på Bastionen. Nyborg Teaterforening står bag forestillingen.

Nyborg: Glemmer du..Nej, det kan du bande på, jeg ikke gør - til gengæld husker du forkert.

68-generationen og Nå-generationen mødes i et voldsomt clash over, hvad der i sin tid gik galt, sidenhen er gået galt og nu går galt.

Det sker i teaterforestillingen "Glemmer du", som rykker ind på Bastionen, lørdag 9. februar klokken 19.30. Det er Cafe Liva, der står bag forestillingen med Lane Lind, Lars Knutzon, Mette Marckman og Lasse Christian Schmidt på scenen. Forestillingen er en genopsætning af den fem-stjernede anmelder- og publikumssuccés fra forsommeren 2017.

Nyborg Teaterforening arrangerer, og publikum kan få en snak med skuespillerne efter forestillingen.

- Vi afholder hygge og dialog med skuespillerne i cafeen efter forestillingen. "Glemmer Du" er nemlig en én-akter og derfor uden pause, oplyser Claus Roed, formand for Nyborg Teaterforening.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1994: Bølge af tyverier på Odense Friskole

1994 Eleverne på Odense Friskole skal til at holde vagt i klasselokalerne under den fælles morgensang. På skift skal en enkelt elev fra hver klasse blive tilbage, når de andre er til morgensamling i gymnastiksalen. Årsagen er, at skolen i den sidste halvanden uge er blevet ramt af en bølge af tyverier – blandt andet fra elevernes tasker, der ubevogtet er ladt tilbage i klasselokalerne under morgensangen. - Nogle personer har tilsyneladende fået øje på, hvor let det er at komme ind på vores skole. Så nu har vi skærpet agtpågivenheden og aftalt en vagtordning. Eleverne har også fået besked på, at de skal undgå at efterlade penge eller andre værdier i skoletasken, siger skolebestyrer Torsten Johannesen. 1969 Den 21-årige Eva Haraldsted fra Aarhus har stævnet den engelske fodboldspiller George Best, Manchester United, for brudt ægteskabsløfte. Et forlydende i London vil vide, at den danske pige vil have sin tidligere forlovede til at betale hende 20.000 pund ( cirka 360.000 kroner). George Best bekræfter, at han har modtaget stævningen fra den danske pige men har ingen kommentarer ud over, at ”det vist er bedst, at hun rejser hjem til Danmark nu”. Eva Haraldsted traf Georg Best, da hun forsøgte at skaffe hans autograf til sin daværende, danske forlovede. Hun rejste senere til England og blev midtpunktet i mange romantiske forlydender, der opstod om hende og den engelske fodboldspiller. 1944 Prisudvalget i Odense Købstad offentliggør i dag en bekendtgørelse, hvorefter der straks træder maksimalpriser i kraft for juletræer, der sælges her i byen såvel i engros- som i detailhandel. Priserne er fastsat specielt gældende for Odense og godkendt af Prisdirektoratet. De må derfor ikke overskrides uanset tidligere indgåede aftaler om højere priser og avancer. Efter de nye prisbestemmelser må juletræer i almindelige sorter gran koste fra 1,25 kroner til syv kroner pr. stk., medens der for finere træsorter, ædelgran, nordmannsgran og lignende, må tages fra to kroner til 11,75 kroner. Priserne gælder for størrelser fra mellem 60 centimeter til højest 3 ½ meter. Handlen med juletræer er kun så småt begyndt i byen.

Fyn

Stor politiaktion i Munkebo: Har sandsynligvis forbindelse til terror

Danmark

Seks mænd og to kvinder kræves fængslet i terrorsag efter politiaktion

Annonce