Annonce
Nordfyn

Glem vestkystens Cold Hawaii: Nikolaj vil vise landets bedste SUP-instruktører, hvad Nordfyn kan

Nikolaj Vang ved det, som han mener, er Nordfyns bedste surfspot, lige for foden af familiens hjem i Skåstrup. Foto: Dorthe Wolff
Nikolaj Vang hiver landets bedste SUP-instruktører til Nordfyn den 18. oktober, hvor der blandt andet skal workshoppes over nyt læringsmateriale til uddannelsen af SUP-instruktør. At padle er nemlig ikke bare at padle.
Annonce

Skåstrup: Glem alt om Danmarks Cold Hawaii på Jyllands vestkyst og padleture op og ned ad kanalerne i Københavns Havn. Søndag den 18. oktober er det Skåstrup Strand, der danner rammen for en workshop i Stand Up Paddling - forkortet SUP - når Danmarks bedste SUP-instruktører tager turen til Nordfyn.

For det kan Nikolaj Vang tage æren, for det er nemlig takket være ham, at instruktørerne samt landstræneren i SUP, Niels Lønborg, samles i det nordfynske. Det er med henblik på at workshoppe og udvikle kommende undervisningsmateriale og aktiviteter for landets SUP-instruktører.


Når nu der er folk, der kommer helt fra København og fra Vesterhavets surfer hotspot, så håber jeg, at (...) Dansk Surfer Rafting forbund får øjnene op for Nordfyn, og hvor lækkert her er.

Nikolaj Vang, SUP-instruktør


- På workshoppen skal de, der uddanner SUP-instruktører i Danmark, udvikle undervisningsmateriale og træneruddannelsen for at se på "Jamen, hvad er det næste skridt for surfing i Danmark?".

Annonce

Spot på Nordfyn

Nikolaj Vang uddannede sig selv som SUP-instruktør for seks år siden, og selvom stand up paddling er en nemt tilgængelig sport, som alle kan kaste sig ud i, så er der sket meget inden for "padleteknik" på bare de år, som Nikolaj Vang, lokal SUP-entusiast og instruktør, har dyrket sporten. Derfor er det altså blandt andet padleteknik, der skal gennemgås, når de op mod 20 SUP-entusiaster træder ud på vandet ved Skåstrup.

Ved nedgangen til stranden og surfspottet har Nikolaj Vang fået opstillet et mobilt shelter, hvor man kan overnatte eller styrke sig på en varm drik efter turen på bølgerne. Foto: Dorthe Wolff

Her har Nikolaj Vang fundet sit nordfynske "yndlingsspot" når det gælder stand up paddling, og Nikolaj Vang håber da også, at dagen vil være med til at sætte Nordfyn på landkortet hvad angår vandsportsaktiviteter.

- Når nu der er folk, der kommer helt fra København og fra Vesterhavets surfer hotspot, så håber jeg, at dagen vil gøre, at Dansk Surf & Rafting Forbund får øjnene op for Nordfyn, og hvor lækkert her er. Og at de får lyst til at komme igen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Vi finder os ikke i sexchikane

Fyn

Torsdagens tal: Odense nummer 26 over kommuner med mest konstateret coronasmitte i Danmark

Annonce