Annonce
Fyn

Glat mandag morgen: Saltbiler kører lige nu på det meste af Fyn

Arkivfoto: Roland Petersen.
Annonce

Fyn: Skridsikre såler under skoene - og forhåbentlig også vinterdæk på bilen - kan være med til at få dig sikkert i skole eller på arbejde mandag morgen, hvor nattefrost har gjort Fyn til en glat landsdel.

Vejtemperaturerne svinger mandag morgen ved sekstiden fra to minusgrader til to plusgrader, og på mindre veje kan der stadig være glat. Ifølge Vejdirektoratet er der inden for de seneste 12 timer blevet saltet på blandt andet den Fynske Motorvej og Svendborgmotorvejen, ligesom en række landeveje har haft besøg af saltbilerne.

Mandag morgen saltes der på en lang række mindre veje på Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn og ved Odense.

I løbet af dagen får vi atter solen at se, lover DMI, og dens lys vil kunne afhjælpe glatte veje på steder, hvor der ikke er saltet. Men mandagen kan også byde på lokale regn- eller sludbyger, og selvom temperaturen stiger til 2-5 plusgrader, kan det føles koldere, fordi vinden fra nordvest bliver let til frisk og ved kysterne op til hård.

Det bliver formentlig den sidste glatte morgen i denne uge, for selvom der kan komme frost også natten til tirsdag, vil temperaturerne være stigende, samtidig med at vinden drejer i vest og bringer mindre kulde med sig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce