Annonce
Kultur

Glamsbjerg lyser julen ind

Juletræet tændes på Torvet i Glamsbjerg fredag 29. november, hvor der også er gudstjeneste og fakkeloptog. Arkivfoto: Jacob Møller Pedersen
Annonce

Glamsbjerg: Juletræet på torvet tændes fredag 29. november, altid fredag før den første søndag i advent. Det er et samarbejde mellem Handelsstandsforeningen, Foreningen Glamsbjerg, Lions Glamsbjerg og Glamsbjerg Sogns Menighedsråd, der får stablet det traditionsrige arrangement på benene.

Arrangementet begynder kl. 16 i Glamsbjerg Kirke. Dørene lukkes op kl. 15.30, og der er kun et begrænset antal pladser i kirken. Her vil et børnekor fra Glamsbjerg under ledelse af Rikke Barsøe synge julesange, de kommende konfirmander vil læse nogle af julens bibelske fortællinger, og sognepræst Anja Damkjær True samt organist Bent Nielsen vil også medvirke.

Efter gudstjenesten er der fakkeloptog fra kirken og ned til Torvet, hvor juletræet tændes. I år er det Evald Jensen, Glamsbjerg, som sponsorerer træet, mens lyset leveres af Foreningen Glamsbjerg i samarbejde med El-Flex.

Ankjær Stenskrog, tidligere borgmester i Glamsbjerg Kommune, tæller ned til tændingen, og på Torvet underholder Broby-Blæserne. Der vil være slikposer til børnene.

Lions Glamsbjerg står som sædvanligt for servering af æbleskiver og gløgg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Millionhuse i Kerteminde: Sælger luksus-huse på Nordre Havnekaj - uden at eje grundene

Nyborg

Sommerhilsen fra Kunstværkstedet

Kerteminde For abonnenter

Kirsebærfestival og aftenkoncerter: Boliger til 5-10 mio. kr. får ikke særstatus

Annonce