Annonce
Nyborg

Glad for skiftedagen i Det Hvide Hus: Suzi fra Nyborg oplevede hvordan holdningen til Trump splittede familien

Suzi Pisanis mor hjemme i USA er glødende Trump-tilhænger. Og det har givet anledning til spændinger i familie. Fynboen med opvækst i Californien er glad for, at Joe Biden onsdag bliver taget i ed som USA's nye præsident. Foto: Privat
Annonce

Nyborg: Suzi Pisani er født i Californien, men har de seneste 34 år boet i Danmark. Nu bor hun i Nyborg, hvorfra hun har betragtet det amerikanske valg gennem venner og familie.

Onsdag kan hun opleve Joe Biden blive indsats som præsident efter Donald Trump.

Den afgående præsident har ført til splittelse i Suzi Pisanis familie. Flere af hendes familiemedlemmer ikke taler sammen længere, fordi de har været uenige om Trump.

- Jeg har været nødt til at forholde mig neutralt. Min mor er Trump-tilhænger, mens mange andre familiemedlemmer ikke er det. Så har jeg ville være venner med alle i familien under Trumps tid som præsident, har jeg måtte holde mine holdninger for mig selv, fortæller hun.

Suzi Pisani peger på splittelsen blandt amerikanere, som det værste Trump har udrettet som præsident. Dog bemærker hun, at han på den positive side taler et sprog som folk kan forstå.

- Jeg ser frem til at Biden bliver indsat som præsident, så der igen kan komme ro på det amerikanske samfund og respekt omkring amerikanerne. Folk kunne jo få den opfattelse, at vi alle er psykopater under Trumps tid som præsident, siger hun.

Annonce
Odense

Her er de nyeste corona- og vaccinetal

Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Smittetallene i Vollsmose stiger igen i dag: Moské lukker og vil hjælpe med at bekæmpe corona

Debat

Debat: Batteri-drevne tog er fremtiden

Odense

Coronasmitten stiger stadig i Vollsmose: Politikere afviser at lukke bydelen helt ned

Annonce