Annonce
Faaborg-Midtfyn

Glæde over vellykket Bøgebjergmesse

Vester Aaby: I søndags var det sjette gang, Bøgebjerg IF åbnede dørene for Bøgebjergmessen i Bøgebjerghallen. Og det blev endnu engang skudt i gang med rekordstort antal stande og flere nye tiltag. Af årets 45 udstillere var de 18 af dem var helt nye på plakaten, fortæller en tilfreds arrangør, Lars Bo Biilmann.

Der var flere stande, der solgte vin, og smagsprøverne var i den grad et hit, men der blev også langet flere flasker over disken.

Pavillonen, der gav mulighed for en ølpause, var særdeles populær hos især det mandlige publikum, men den trak også et par kvinder til.

Ellers kunne folk på årets Bøgebjergmesse opleve et bredt udvalg af både kultur, institutioner, foreningsliv og erhvervsliv - de fleste med lokal forankring i det sydfynske. Fra det kulinariske til det kunstneriske og fra børnehave til brugtbiler og trailere.

Hos flere af udstillerne var der travlhed på standene, og der var en god stemning i hallen hele dagen.

Hos Grønnegaard Kunst og Keramik havde Mie Grønnegaard Pedersen taget drejeskiven med som en arbejdende stand, ligesom Jette Martinsen også havde gang i væven på sin stand.

Det var også muligt at få lavet en kropsanalyse hos Tina Thorsing.

Ud over at man hos Vester Aaby Slagterforretning kunne smage på spegepølser og andre røgvarer, kunne man hos Nordfra.com smage på fisk fra Færøerne, ost hos Barlebo og kager hos Dagli’Brugsen. Det hele kunne man så skylle ned med en smagsprøve på vinen hos Møllegårdens Vinimport.

Hvis alt det ikke var nok til at stille sulten, var det muligt at købe dagens ret i Bøgebjerghallens cafeteria eller en fransk hotdog i deres stand inde i Bøgebjerghallen.

Ligesom sidste år bød messen også på underholdning. "Kom og dans" fra Svendborg var på gulvet to gange, og der blev jumpet en enkelt gang af nogle af de lokale deltagere fra jumping fitness-holdene i Bøgebjerg IF.

Annonce

100 flere end sidste år

Egentlig burde det brede spektrum af udstillere have tiltrukket et kæmpe publikum, men Lars Bo Biilmann er godt tilfreds med besøgstallet, som endnu engang er steget - der kom 100 flere end sidste år.

- Udstillerne var glade for messen, og foreningerne var glade for den interesse, de oplevede. Flere af udstillerne har allerede tilkendegivet, at de er klar til at komme igen næste år, fortæller Lars Bo Biilmann.

Messen holdes normalt den første weekend i marts, men var i år flyttet på grund af fastelavn.

Søndag 15. marts 2020 vender Bøgebjergmessen stærkt tilbage i Bøgebjerghallen, lover Lars Bo Biilmann.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1994: Bølge af tyverier på Odense Friskole

1994 Eleverne på Odense Friskole skal til at holde vagt i klasselokalerne under den fælles morgensang. På skift skal en enkelt elev fra hver klasse blive tilbage, når de andre er til morgensamling i gymnastiksalen. Årsagen er, at skolen i den sidste halvanden uge er blevet ramt af en bølge af tyverier – blandt andet fra elevernes tasker, der ubevogtet er ladt tilbage i klasselokalerne under morgensangen. - Nogle personer har tilsyneladende fået øje på, hvor let det er at komme ind på vores skole. Så nu har vi skærpet agtpågivenheden og aftalt en vagtordning. Eleverne har også fået besked på, at de skal undgå at efterlade penge eller andre værdier i skoletasken, siger skolebestyrer Torsten Johannesen. 1969 Den 21-årige Eva Haraldsted fra Aarhus har stævnet den engelske fodboldspiller George Best, Manchester United, for brudt ægteskabsløfte. Et forlydende i London vil vide, at den danske pige vil have sin tidligere forlovede til at betale hende 20.000 pund ( cirka 360.000 kroner). George Best bekræfter, at han har modtaget stævningen fra den danske pige men har ingen kommentarer ud over, at ”det vist er bedst, at hun rejser hjem til Danmark nu”. Eva Haraldsted traf Georg Best, da hun forsøgte at skaffe hans autograf til sin daværende, danske forlovede. Hun rejste senere til England og blev midtpunktet i mange romantiske forlydender, der opstod om hende og den engelske fodboldspiller. 1944 Prisudvalget i Odense Købstad offentliggør i dag en bekendtgørelse, hvorefter der straks træder maksimalpriser i kraft for juletræer, der sælges her i byen såvel i engros- som i detailhandel. Priserne er fastsat specielt gældende for Odense og godkendt af Prisdirektoratet. De må derfor ikke overskrides uanset tidligere indgåede aftaler om højere priser og avancer. Efter de nye prisbestemmelser må juletræer i almindelige sorter gran koste fra 1,25 kroner til syv kroner pr. stk., medens der for finere træsorter, ædelgran, nordmannsgran og lignende, må tages fra to kroner til 11,75 kroner. Priserne gælder for størrelser fra mellem 60 centimeter til højest 3 ½ meter. Handlen med juletræer er kun så småt begyndt i byen.

Fyn

Stor politiaktion i Munkebo: Har sandsynligvis forbindelse til terror

Danmark

Seks mænd og to kvinder kræves fængslet i terrorsag efter politiaktion

Annonce