Annonce
Assens

Giver den gas med festival på Sanggaards Plads

Det bliver her på Sanggaards Plads, hvor 24 nye familieboliger er på vej på nabogrunden, at der 25. juli vil være festival. Foto: Daniel Kofoed.
Annonce

Aarup: Der er brug for at komme ud og opleve musik igen ovenpå corona-krisen.

Sådan lyder det fra foreningen Musik på Industrien, der 25. juli er klar med Aarup Singer-Songwriter Festival.

Det foregår på Sanggaards Plads overfor kulturhuset Industrien, Bredgade 73-75, oplyser foreningen i en pressemeddelelse.

Festivalen starter klokken 11 og slutter klokken 17. Der er fri adgang og en række kunstnere på plakaten.

"Festivalen bliver lidt anderledes denne gang, da vi skal overholde reglerne for antal publikummer. Der vil være opsat stole til de første 300. Vi har sammensat et program for dagen, der gerne skulle opfylde manges ønsker. Der er både landskendte og lokale singer-songwritere blandt de optrædende", uddyber foreningen.

Kunstnerne tæller Claus Dencher fra Fyn, som spænder bredt over folk, blues og pop til Poul Eastham, der er forsanger i det britiske folk-rock band Coast, som tidligere har været på Indistrien  - nemlig i 2018. Forsangeren bor ifølge pressemeddelelsen nu på Sydfyn.

Også den unge sangskriver Daniel Jul, Joby Fox samt Azilda Kaputu Trio og Ivan Pedersen gæster Sanggaards Plads den dag.


Festivalen bliver lidt anderledes denne gang, da vi skal overholde reglerne for antal publikummer. Der vil være opsat stole til de første 300. Vi har sammensat et program for dagen, der gerne skulle opfylde manges ønsker. Der er både landskendte og lokale singer-songwritere blandt de optrædende.

Foreningen Musik på Industrien


Der vil ifølge Musik på Industrien være mulighed for at købe drikkelse og noget at spise på pladsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Middelfart

Havde ingen symptomer på første skoledag: Elev på Brenderup-skole er testet positiv for corona

Middelfart For abonnenter

Lovændring kan bane vejen for boliger i Gamborg: Der skal være noget til både børnefamilier, sølvbryllup-segmentet og de ældre

Annonce