Annonce
Kerteminde

Til dig, der for alvor mangler plads: To brugte rådhuse sat til salg

Nu er både Munkebo og Langeskov rådhuse udbudt til salg. Arkivfoto
I Fyens Stiftstidende tirsdag udbydes både Munkebo og Langeskov rådhuse til salg. Der er ikke sat pris på, for de sælges i udbud.

Nordøstfyn: Til dem, der for alvor står og mangler plads, har ejendomsmægler Mads Henriksen tirsdag et godt tilbud: To brugte rådhuse. Det er Langeskov og Munkebo Rådhuse, der nu endelig sættes til salg.

Da de jo af gode grunde ikke skal bruges som rådhuse igen, skal der laves nye lokalplaner, der kan bane vej for det, den nye ejer gerne vil bruge dem til. Mads Henriksen forsikrer, at det er hans opfattelse, at Kerteminde Kommune vil vise stor velvilje med at få disse lokalplaner på plads.

Munkebo Rådhus er det største målt i etageareal. Her får man 1.724 kvadratmeter at boltre sig på. Og med til rådhuset følger 4.062 kvadratmeter grund.

Langeskov Rådhus er lige knap så stort: 1.523 kvadratmeter. Til gengæld får man dobbelt så meget jord med, da grunden er på hele 8.463 kvadratmeter.

- Det er ikke nye bygninger, men bygninger i OK stand, oplyser Mads Henriksen.

- Langeskov Rådhus ligger på en god synlig placering lige midt i byen, tæt på center og togstation. Munkebo Rådhus ligger lige så centralt, men knap så synligt. Det ligger lige på hjørnet af det planlagte etagebyggeri.

Hvis man er interesseret i et rådhus, skal man kontakte Mads Henriksen hos Nordicals erhvervsmæglere (tidligere Nybolig Erhverv).

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Klima. Odense uden CO2 i 2025

Odense

Jørgen har haft en blodprop i hjernen og kan kun sige 'for satan!': Kæmper imod ulovlige parkeringer

Annonce