Annonce
Kerteminde

Til dig, der for alvor mangler plads: To brugte rådhuse sat til salg

Nu er både Munkebo og Langeskov rådhuse udbudt til salg. Arkivfoto
I Fyens Stiftstidende tirsdag udbydes både Munkebo og Langeskov rådhuse til salg. Der er ikke sat pris på, for de sælges i udbud.

Nordøstfyn: Til dem, der for alvor står og mangler plads, har ejendomsmægler Mads Henriksen tirsdag et godt tilbud: To brugte rådhuse. Det er Langeskov og Munkebo Rådhuse, der nu endelig sættes til salg.

Da de jo af gode grunde ikke skal bruges som rådhuse igen, skal der laves nye lokalplaner, der kan bane vej for det, den nye ejer gerne vil bruge dem til. Mads Henriksen forsikrer, at det er hans opfattelse, at Kerteminde Kommune vil vise stor velvilje med at få disse lokalplaner på plads.

Munkebo Rådhus er det største målt i etageareal. Her får man 1.724 kvadratmeter at boltre sig på. Og med til rådhuset følger 4.062 kvadratmeter grund.

Langeskov Rådhus er lige knap så stort: 1.523 kvadratmeter. Til gengæld får man dobbelt så meget jord med, da grunden er på hele 8.463 kvadratmeter.

- Det er ikke nye bygninger, men bygninger i OK stand, oplyser Mads Henriksen.

- Langeskov Rådhus ligger på en god synlig placering lige midt i byen, tæt på center og togstation. Munkebo Rådhus ligger lige så centralt, men knap så synligt. Det ligger lige på hjørnet af det planlagte etagebyggeri.

Hvis man er interesseret i et rådhus, skal man kontakte Mads Henriksen hos Nordicals erhvervsmæglere (tidligere Nybolig Erhverv).

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Fængselsforbundet: - Vi kan aldrig undgå, at indsatte tager livet af sig selv

Læserbrev

Sammenlægning. 700 udsatte børn på én skole?

Synspunkt: Kære Susanne, det er ikke børnenes tarv at sammenlægge Vollsmose-skolerne. Hvordan skulle det gavne det enkelte barn i Vollsmose at samle over 700 udsatte børn på én skole? I mange år har politikerne i Odense snakket om, at vi skal have flere blandede skoler i Odense. Derfor er det meget svært at forstå, at de nu vil skabe en stor skole og samle alle børnene i Vollsmose på Abildgaardskolen. Det er hverken fagligt forsvarligt eller integrationsfremmende. Derudover er det svært at forstå, hvorfor politikerne ikke kan vente med at sammenlægge skolerne, indtil ombygningen er overstået, for at undgå at børnene bliver udsat for flere skoleskift og stress. I perioden, hvor ombygningen står på og nogle af familierne skal flyttes væk fra området og andre flytter ind, har børnene brug for ro omkring deres skolegang. De har brug for deres vante omgivelser, tryghed og deres lærere, som de har kendt i mange år. Politikernes argumentation om, at der bliver færre børn i området, holder ikke i vand. Der skal opføres nye boliger i området, når nogle af de nuværende boliger blev revet ned, hvilket betyder at der flytter nye familier og deres børn til området. Hvor skal de nye børn i området så gå i skole? Derudover er der omkring 1500 mennesker, som flytter til Odense hvert år. I det hele taget bliver der flere børn og ældre i Odense i fremtiden. Derfor er det en omgang tom snak at påstå, at sammenlægningen skyldes faldende børnetal i området. Dertil savner jeg, at I politikere svarer på, hvor tanken om at skabe flere blandede skoler i Odense er blevet af? Og hvorfor skulle de nye tilflyttere i Vollsmose vælge en skole med over 700 tosprogede børn? Der er overhovedet ikke noget sammenhæng mellem det, I politikere siger, og det I gør. Der er ingen, der siger, at vi skal have to skoler i området, hvis der ikke er behov for det i fremtiden. Det giver bare ikke mening at samle alle områdets børn på en skole midt i en periode, hvor der foregår ombygning og renovering i området. Jeg håber inderligt, at I politikere tænker jer om og ikke svigter de mest udsatte børn i vores by. I det mindste fortjener børnene ro omkring deres skolegang, indtil ombygningen er færdig. Vollsmose-børns faglige udvikling, tryghed og trivsel er mindst lige så vigtig, som det er tilfældet for resten af byens skolebørn. Hvorfor skal byens måske mest udsatte børn stilles ringere end andre børn?

Annonce