Annoncørbetalt indhold

Giv dit gamle guld nyt liv

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Vi kender alle følelsen af, at der er ting i vores hjem, som vi ikke længere benytter os sørligt meget af. Gennem de senere år er vi i Danmark blevet bedre og bedre til gøre noget ved dette. Vi får vores gamle ting pakket sammen, og så sender vi det til genbrug. På den måde kan vores gamle ting få et nyt liv ved en ny ejer. Det er imidlertid sjældent, at vi på samme måde er gode til at gøre det ved gamle smykker eller lignende af guld. Vi føler måske at de har for høj en værdi til, at vi ønsker blot at sende dem til genbrug? Det kan være det er mormors gamle vielsesring eller en smykke du fik i konfirmationsgave, som har en mere følelsesmæssig værdi. Dette har en dansk virksomhed dog sat sig for at gøre noget ved, og vi er så vilde med det, at vi gerne vil dele det med jer! Virksomheden hedder Nordiskguld.dk og ønsker du at høre mere, så klik her!


Annonce

Send trygt dit guld

Når man bor på fyn og ser at virksomheden ligger i København eller Aarhus, så kan det få mange til at klikke væk allerede der. Dette skal dog ikke være et problem, hvis man ønsker at sælge sit guld videre. Nordisk Guld har nemlig sørget for, at man både får et gratis pakkelabel og forsikring med, når guldet skal sendes afsted. På den måde skal du ikke være bekymret, når du sender en ring, halskæde eller lignende, som på grund af guldet, kan have en høj værdi.


Højeste guldpris på markedet

Det er ikke muligt at finde en højere guldpris, end den du finder ved Nordisk Guld. Dette betyder, at du som sælger får det højest tænkelige pris for dit guld, og du kan være sikker på, at du har gjort en god handel. Den værste fornemmelse er for mange den, at man enten har solgt noget for billigt eller købt noget for dyrt. Denne følelse er du sikret imod, hvis du sælger dit guld gennem denne tjeneste.


Pengene kommer flyvende med det samme

Men hvornår får jeg så pengene? Skal mit guld først sælges? Nej! Pengene for guldet får du med det samme. Der sker altså en såkaldt straksoverførsel. Smart ikke? På den måde kan du hurtigt købe den ring du står og drømmer om som erstatning, eller noget andet du har gået og tænkt på. Dette er i vores øjne en kæmpe fordel, og det er utroligt rart ikke at skulle gå og vente.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.