Annoncørbetalt indhold

Giv dit barn glæden ved læring tilbage med en lektiehjælper

PR-foto credit

Denne artikel indholder sponsoreret indhold 

Alle børn og unge fortjener en god skoletid. Men ikke alle børn og unge er lige gode til alle de fag, der undervises i, hvilket er helt normalt. Men sakker dit barn bagud i nogle fag, kan det give skår i glæden ved at gå i skole. Det er her, en lektiehjælper kan hjælpe dit barn tilbage på rette spor. Med hjælp fra en dygtige lektiehjælper, vil dit barns faglige niveau blive højnet. Nogle lektiehjælpere går i gymnasiet, på universitetet, men fælles for dem alle er, at de har fået topkarakterer i de fag, de underviser i lektiehjælp i universitetet og er gennemgået en grundig certificeringsproces, så de har de rette kompetencer til at undervise dit barn.


Annonce

Vi matcher dit barn med den rette lektiehjælper

Inden dit barn kan få lektiehjælp, skal dit barns konkrete udfordringer og behov analyseres. På den måde bliver det afklaret, hvor der skal sættes ind med hjælp. Derefter bliver dit barn matchet med en kompetent underviser, der har de rette faglige og pædagogiske evner til at hjælpe dit barn. En lektiehjælp vil altid skræddersy forløbet med materiale og teknikker, der kan tilgodese netop dit barns behov. Undervisningen vil derfor starte på det niveau, hvor dit barn er, og med udgangspunkt i den læringsstil, dit barn lærer bedst med, hvad end det bedst lærer ved at sidde ned og læse, når det bruger kroppen eller ved at lytte til noget, der bliver læst højt.


Booster selvtilliden 

Dit barn vil også få troen på sig selv tilbage, når dets faglige kunnen bliver styrket. Hvis dit barn ikke føler det kan følge med i skolen, kan det få ondt i maven, fordi lektierne ikke er lavet eller fordi spørgsmålene i klassen er svære at svare på. En lektiehjælper brænder for at styrke dit barns trivsel og kan give dit barn troen på egne evner tilbage, så dit barn tør række hånden op i undervisningen. Når dit barn kan følge med i undervisningen igen, øger det også den sociale trivsel, fordi det føler sig på niveau med sine klassekammerater igen.


Lektiehjælp med kvalitetsmateriale 

Din lektiehjælper har adgang til undervisningsmateriale fra en stribe af de førende udviklere af undervisningsmateriale. Underviserne har adgang til en bred vifte af relevant materiale, som grundbøger i matematik, fysik og dansk, eller ekstramateriale, der er relevant i lektiehjælp, fordi det er mere uddybende end de grundbøger, der bruges i skolen. Dit barn lektiehjælper får også råd og vejledning i forhold til hvilket materiale, dit barn skal undervises med. Og hvis dit barn har særlige udfordringer, som for eksempel ordblindhed, har lektiehjælperen også adgang til materiale og forløb, der understøtter denne udfordring.

Denne artikel indholder sponsoreret indhold 

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.