Annonce
Faaborg-Midtfyn

Gislev Musikfestival: En hel dag med musik i Børneskoven

Både store og små går på scenen, når der er Gislev Musik Festival. Privatfoto

Et bredt og alsidigt program venter til årets Musikfestival i Gislev.

Annonce

Gislev: Er man til livemusik, godt selskab og hyggelige rammer, så er det med at sætte kryds i kalenderen lørdag den 10. juni. I tidsrummet klokken 10-24 løber årets musikfestival nemlig af stablen i Gislev. Det sker i Børneskoven bag Gislev Forsamlingshus.

Igen i år vil der være et bredt udvalg af forskellig musik, og det er væltet ind med tilmeldinger fra børn - blandt andet landsbyordningen fra Tre Ege Skolen i Ryslinge, Børnehaven Eventyrhuset og Sdr. Nærå Friskole.

- Desuden kan vi afsløre, at vores egen lokale patriot Mathias Ramsing skal spille på festivalen, og der kommer to big bands, både et med modne musikanter men også et med unge musikanter, lyder det fra Louise Vinge Gotfredsen, Gislev Musik Festival.

Musikskolen har meldt sig på banen med musikalske indslag, og igen i år kommer Bernstorffsminde Efterskoles musiklinje og underholder.

I den mere voksne afdeling kan nævnes navne som "Strangers in Town", "Dr. Nielsen Band", "Banjoisterne" og Michael Castor. Desuden kommer "Tommy og Karen" og det lokale kor "Tågehornet".

- Alt i alt en skøn forening af musik, som indeholder en masse børnemusik, pop, rock, folk og jazz, lyder det fra arrangørerne.

Fra grillen vil publikum dagen igennem kunne nyde duften af helstegt pattegris, som vil blive serveret til spisetid. Hertil vil man kunne får hjemmebagte flutes, kold kartoffelsalat og grøn salat.

Der er vanen tro gratis entré, og dagen igennem vil der blive trukket flotte sponsorgaver på Gislev Musik Festivals medlemskort.

Det fulde program kan ses på Gislev Musik Festivals facebookside.

Forhåbentlig vil solen skinne over Børneskoven, når Gislev Musik Festival løber af stablen. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

90 anmeldelser på tre døgn om for høj musik: Nu skal det stoppe og politiet vil dele bøder ud

Sydfyn

Brand i bil på Svendborgsundbroen

Annonce